S akou rýchlosťou sa šíri tma? // svetelnou, je to druh svetla ( )
Prečo neexistujú granule pre mačky s myšacou príchuťou? // a co ak existuju?
Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima? // lebo je z izolacneho materialu takze na pocasi nezalezi
Prečo v USA používajú k "smrteľným inekciam" sterilné striekačky? // lebo by ich inak zavreli hygienici
Prečo NON STOP benzínka ma na dverách zámok? // aby ich nevykradli ked bude predavac na wc
Keď sa kukuričný ojel vyrába z kukurice, ako to je potom s detským olejčekom? // kukuricny olej sa vola na zaklade toho z coho je vyrobeny a detsky na zaklade toho pre koho je urceny
tie granule s myšacou príchuťou...podla mňa maju mačky radšej ryby a kura ako myši inak by také už boli...
termoska to nevie...ona je proste tepelne izolovana cize nemoze prebiehat tepelna vymena - ked tam das cez zimu studeny caj zostane studeny ak ho das teply zostane teply..a tak aj cez leto,.nemeni teploti
hygienici
nieviem ci si si niekedy vsimol ze v noci maju benzinky uz zamknute ..ja som bola na troch takych v noci a uz malizamknute a odbavovaliu cez mreze
@malapohroma klobúk dole tá rýchlosťv odpovediach, a kladie mi ďalšiu otázku: prečo malapohroma nie je premierkou? (Slovensko by konečne našlo cestu rájom!!!)
takou akou ustupuje svetlo (tma je nedostatok svetla? )
*Prečo neexistujú granule pre mačky s myšacou príchuťou?
lebo tam kde skúšajú chutnosť granúl mačkami sú vychytané všetky myši (okrem toho, prečo by chytali myši ľudia pre mačky, keď je to mačacia práca? )
*Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima?
ja som si vždy myslel, že termoska drží teplo a chlad podľa toho, čo do nej dáš
ale určite viem, že nemocničné oblečenie v zime chladí a v lete hreje.. a to som zvedavý odkiaľ vie aké je vonku počasie
*Prečo v USA používajú k "smrteľným injekciam" sterilné striekačky?
aby z tej smrti nemali sadomasochisti pôžitok (skrútenú a zelenomodrú mŕtvoku ti na titulku tabloidov nikto nedá)
*Prečo NON STOP benzínka ma na dverách zámok?
Niekedy predsa len musela začínať a teda sa niečo muselo "otvoriť" pri jej otvorení (stuhy sa používajú len v galériách a na diaľniciach či ihriskách(zväčša pred voľbami)
*Keď sa kukuričný ojel vyrába z kukurice, ako to je potom s detským olejčekom?
Prečo myslíš sa to volá olejček.. (a nie olej) Je to predsa z malých kukuričiek
- tma sa nešíri, je to ustúpenie svetla. pretože na tmu ani neexistuje rovnica. proste opak svetla.
Prečo neexistujú granule pre mačky s myšacou príchuťou?
- pretože ich nikto ešte nevyrobil
Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima?
- pretože je vybavená špeciálnym vyložením, ktoré sa prispôsobí zloženiu látky, ktorá sa v nej skladuje.
Prečo v USA používajú k "smrteľným inekciam" sterilné striekačky?
- pretože to káže norma. Vyrábajú sa len sterilné injekcie a na čo budú skladovať použité ihly? však by to zavadzalo. a ľudia sa snažia zabíjať humánne.
Prečo NON STOP benzínka ma na dverách zámok?
- pretože si mysleli, že KDH obháji pracovne pokojné nedele.
Keď sa kukuričný ojel vyrába z kukurice, ako to je potom s detským olejčekom?
@zajko30 dobre, lenže to by som ti tu musela napísať chemické vzorce, z čoho sa vyrába taký olejček pre malé deti a to mi nechceme, že? nejaké zlúčeniny... voda, vitamíny a bohvie čo ešte
@zajko30 - ja mám na teba jedinú otázku: ako je možné, že si ešte vôbec niekto môže myslieť, že tieto otázky nie sú otrepané, nudné, hlúpe a trápne?
(@malapohroma - termoska nie je z izolačného materiálu. obvykle je z kovu, ale z dvoch vrstiev, a medzi nimi je vákuum cez ktoré teplo logicky neuniká, takže jediné cesty ktoré mu ostávajú sú vrchnák a miesto kde je prepojená vonkajšia a vnútorná vrstva kovu, čo sú vzhľadom na celkovú plochu termosky a jej obsah cesty takmer zanedbateľné)
@zajko30 v živočíšnej rýši to zistíš len veľmi ťažko.. keďže je to ríša
(ale teda aby si nepovedal, že sa vyhýbam odpovedi. Pokiaľ nie sú mŕtve sú zákonite teplé takisto ako ty, ja a miliardy ľudí a všetkých ostatných /nielen/ cicavcov)
@zajko30 - tak ja osobne by som sklo za tepelnoizolačný materiál rozhodne nepokladal, a to z jednoduchého dôvodu, že keď si pozrieš infračervený záber akékokoľvek domu ( ) tak si všimneš že cez okná uniká najviac tepla. to je aj dôvod prečo sa vyrábajú všelijaké prešpekulované dvoj a trojvrstvové okná, dokonca aj také kde je medzi vrstvami už spomínané vákuum.
a špeciálne kvôli tebe som si šiel skontrolovať našu termosku... nope, celá z kovu, ono by podľa mňa aj bolo (zbytočne) komplikované na takom malom priestore spraviť vákuuodolné prepojenie vonkajšej (kovovej) a vnútornej (sklenenej) vrstvy, a okrem toho v prípade poškodenia by sa ti tá sklenená rozbila a to mi príde trošku nebezpečné... ale to už je čisto len môj názor.
@zajko30 - extra: podľa wiki ( » cs.wikipedia.org/wiki/Termoska... ) by mal byť materiál lesklý, aby lepšie odrážal infračervené ( = tepelné) žiarenie, čiže sklo podľa mňa (definitívne) odpadá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
a to sú toto len špekulácie a zbytočné PREČO..neriešiť a nechať tak
Prečo neexistujú granule pre mačky s myšacou príchuťou? // a co ak existuju?
Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima? // lebo je z izolacneho materialu takze na pocasi nezalezi
Prečo v USA používajú k "smrteľným inekciam" sterilné striekačky? // lebo by ich inak zavreli hygienici
Prečo NON STOP benzínka ma na dverách zámok? // aby ich nevykradli ked bude predavac na wc
Keď sa kukuričný ojel vyrába z kukurice, ako to je potom s detským olejčekom? // kukuricny olej sa vola na zaklade toho z coho je vyrobeny a detsky na zaklade toho pre koho je urceny
este nejake otazky?
druh svetla zrovna nie..ale s ostatnymi souhlas
termoska to nevie...ona je proste tepelne izolovana cize nemoze prebiehat tepelna vymena - ked tam das cez zimu studeny caj zostane studeny ak ho das teply zostane teply..a tak aj cez leto,.nemeni teploti
hygienici
nieviem ci si si niekedy vsimol ze v noci maju benzinky uz zamknute ..ja som bola na troch takych v noci a uz malizamknute a odbavovaliu cez mreze
pozri zlozenie sama bylina a take hovadiny
na prvu neviem odpovedat
pá si dobrá..........filip
*Poznáte odpoveď na niektorú z týchto otázok?
áno poznám
*S akou rýchlosťou sa šíri tma?
takou akou ustupuje svetlo (tma je nedostatok svetla? )
*Prečo neexistujú granule pre mačky s myšacou príchuťou?
lebo tam kde skúšajú chutnosť granúl mačkami sú vychytané všetky myši (okrem toho, prečo by chytali myši ľudia pre mačky, keď je to mačacia práca? )
*Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima?
ja som si vždy myslel, že termoska drží teplo a chlad podľa toho, čo do nej dáš
ale určite viem, že nemocničné oblečenie v zime chladí a v lete hreje.. a to som zvedavý odkiaľ vie aké je vonku počasie
*Prečo v USA používajú k "smrteľným injekciam" sterilné striekačky?
aby z tej smrti nemali sadomasochisti pôžitok (skrútenú a zelenomodrú mŕtvoku ti na titulku tabloidov nikto nedá)
*Prečo NON STOP benzínka ma na dverách zámok?
Niekedy predsa len musela začínať a teda sa niečo muselo "otvoriť" pri jej otvorení (stuhy sa používajú len v galériách a na diaľniciach či ihriskách(zväčša pred voľbami)
*Keď sa kukuričný ojel vyrába z kukurice, ako to je potom s detským olejčekom?
Prečo myslíš sa to volá olejček.. (a nie olej) Je to predsa z malých kukuričiek
@malapohroma ale inac genialne odpovede
S akou rýchlosťou sa šíri tma?
- tma sa nešíri, je to ustúpenie svetla. pretože na tmu ani neexistuje rovnica. proste opak svetla.
- pretože ich nikto ešte nevyrobil
Termoska drží v zime teplo a v lete chlad. A odkiaľ vie kedy je leto a kedy zima?
- pretože je vybavená špeciálnym vyložením, ktoré sa prispôsobí zloženiu látky, ktorá sa v nej skladuje.
- pretože to káže norma. Vyrábajú sa len sterilné injekcie a na čo budú skladovať použité ihly? však by to zavadzalo. a ľudia sa snažia zabíjať humánne.
- pretože si mysleli, že KDH obháji pracovne pokojné nedele.
- pretože je určený špeciálne pre deti.
@johnysheek veľmi zaujímavé a aj reálne, ale ťažšie som ešte nečítal,
ver tomu že pre teba nejakú špeciálnu najdem a som zvedavý, hahahah
@chidori celkom pekne ale posledná nebola zodpovedaná, z čoho sa vyrába pre deti
filip
všetkým ďakujem
ako v živočíšnej rýši zistiš či aj zajace sú teplé???
filip
(@malapohroma - termoska nie je z izolačného materiálu. obvykle je z kovu, ale z dvoch vrstiev, a medzi nimi je vákuum cez ktoré teplo logicky neuniká, takže jediné cesty ktoré mu ostávajú sú vrchnák a miesto kde je prepojená vonkajšia a vnútorná vrstva kovu, čo sú vzhľadom na celkovú plochu termosky a jej obsah cesty takmer zanedbateľné)
ľudí s encefapopatyckou povahou nemám rád.....
filip
filip
(ale teda aby si nepovedal, že sa vyhýbam odpovedi. Pokiaľ nie sú mŕtve sú zákonite teplé takisto ako ty, ja a miliardy ľudí a všetkých ostatných /nielen/ cicavcov)
-takou istou ako svetlo ... myslím
-lebo myši chutia ako kura ... a kuracie určite sú ...
-baľšaja technika ... myslím že je to tým že v zime do nej dávame teplé veci a v lete studené
-aby im náhodou niekto nezomrel už pred popravou na nejakú pliagu
-pre prípad že bude non stop zavretá
-myslím že je to logické ... z detí
) tak si všimneš že cez okná uniká najviac tepla. to je aj dôvod prečo sa vyrábajú všelijaké prešpekulované dvoj a trojvrstvové okná, dokonca aj také kde je medzi vrstvami už spomínané vákuum.
a špeciálne kvôli tebe som si šiel skontrolovať našu termosku... nope, celá z kovu, ono by podľa mňa aj bolo (zbytočne) komplikované na takom malom priestore spraviť vákuuodolné prepojenie vonkajšej (kovovej) a vnútornej (sklenenej) vrstvy, a okrem toho v prípade poškodenia by sa ti tá sklenená rozbila a to mi príde trošku nebezpečné... ale to už je čisto len môj názor.
Keď pojdem do Metra schválne sa na to poziem čo je tam dnes....filip
2. existujú
3. je jej to fuk... a aj v zime drží chlad a v lete teplo
4. ako vieš, že sú sterilné?
5. žiadna NON STOP pumpa nie je otvorená 24h bez prestávky
6. napr. nechtíkový
2.Macka s as mysou iba hra...ona ju neje
3.ona neprepusti wonkajsu teplotu...preto sa to urdziawa...teplo a chlad je len rychlost pohybu castic
4.do by skladowal pouzite striekacky???sak trest smrti neni az tak casto...dost casto ale aby sa triedili....
5.ked s aneco stane aby sa zamkla....a existuju dwere bez zamku???
6.z deti...