som rada, ze nepoznam cloveka co fici na tvrdych drogach (napr. pervitin) ...poznam niekoho, kto fici ,,len,, na trave a prilezitostne na hubach...skoda ho
tak urcite ich bude viac ale co naisto viem tak to su len toluenaci-acetonaci a ako sa s tym vysporiadavaju no tak urcite moc dobre ne lebo maju vymlete mozgy s toho 100 krat viac jak ja s chlastu
Poznam ich hromady, nehovorim o trave ale o pervitine, su to rôzne osoby, z roznych miest, niekory fetuju len na party , ini zase aj pomimo. Na vacsinu z nich by to clovek nikdy nepovedal, ze su fetaci, tak ako na mna
nieje nic lepsie ako sa dat dole a ist si zatancovat na dobru elektronicku hudbu... bunky v tele tancuju same, telo sa prepoji v jeden celok s frekvenciou hudby ktora ho zacne ovladat a ma pocit ze precituje vyznam kazdeho jedneho tonu
V meste ich máme plno, poznám pár čo sa spamätali keď ich vyhodili z domu. Niektorý sú už pár rokov čistý. Iný si idú ďalej. Nejak sa to ťahá s dnb, čo je škoda. Vždy mi pokazia zážitok z akcie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale žijú
Uz prestal
@20 ani opium,lysohlávka,mexické huby.....
s jedným som žila.