Ja som nervák jak hovado a niekedy by som vrazil aj kamarátovi ktorí do mňa zo srandy drgne,ale ešte nikdy som to nespravil.....a vážnu chuť mám jednému idiotovi ktorý zakaždým v autobuse plnom ľudí si pustí cez taký malý reprák húkanice na plné...
Áno a nielen keď ho uvidím, už len pri pomyslení naňho, k tomu ma berie na vracanie.. Poznám ho len krátko, ale nesympatickejšieho, sprostejšieho a trápnejšieho človeka som ešte nestretla (a dúfam, že ani nestretnem). Neskutočne mi lezie na nervy a mám taký pocit, že raz sa už fakt pri ňom, keď ešte raz otvorí tú papuľu neudržím a vyletím naňho. Ešte nikdy ma takto nikto neštval.
@spring mozes mi verit, ze tvoj usmev a dobra nalada kazdeho tvojho neprajnika zvnutra spaluje 400 stupnovou teplotou...... ale nemozes cakat, ze to da najavo
@spring Ciste vec zvyku..... Clovek nema od prirody v povahe stale sa z niecoho tesit , stale mat radost, ze zije, stale byt stastny...... ale od prirody chce byt co najkrajsi a co robi ludi usmev ? Krajsich ! Takze ked nic ine uz len preto by si sa mala usmievat permanentne bezohladu na to, ci nejaky arogantny primitiv okolo ide alebo nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@zlapotvora ten opis presne sedí na môjho spolužiaka