Dnes sme boli celá rodina na vinici a tak som rozmýšľala... Čo je lepšie? Pilne robiť, aby som bola čím skôr doma, aj keď unavená, alebo sa len tak potĺkať, nič nerobiť, teda v konečnom dôsledku by som bola doma neskôr, keďže som nepriložila ruku k dielu,
mňa niekedy fyzické zničenie sa pri práci úplne baví... fakt, minule som došla domov s tým, že či ideme kopať zemiaky.. a aj teraz sa už na to normálne teším, totálne vypnutie sa...
tak urcite by som nerobil nieco co ma nebavi ale vyberiem si nieco co ma bavi predsa ....môzes mat 10 VS ked ta bavi uplne nieco ine co si studoval ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
To bolo pekné... Ale blbé je to, že ja musím...
Idem na skúšku spevu... o minútu mi začína...
Stotožňujem sa s vašimi názormi.
Tak o niečom takom som len čítala v knižkách... Mňa sa to určite netýka... Ja mám rozmýšľanie ako hobby.
V robote som preto, lebo potrebujem peniaze, síce mňa moja práca relatívne baví, ale aj tak, stále je to robota
Ide o pracu v Kanade - Opatrovateľka - Opatrovanie starých, mladých či ľudí s postihnutím (s možnosťou vysťahovania sa do Kanady) tzv. Caregiver/Nanny