Pravidlá sú pre hlupákov. Aký máte postoj k tejto fráze ? Stotožňujete sa s ňou a teda ju aj používate alebo nad ňou pokrútite hlavou ? Chcel by som počuť vaše názory a na konci pridám aj môj koment
nie, pretoze bez pravidiel by tu bola cista anarchia...a to neni moc dobre.. ze preco? Predstav si ides si v aute akokolvek rychlo, nemas povoleny limit.. mas slobodu.. zrazu pred sebou uvidis nejaku starenku.. no nestacis ubrzdit... hmmm bez pravidiel to jednoducho nejde...
su pravidla,ktore udava spolocnost a pravidla medziludskych vztahov, no v tych nie je nic spisane ani zakazane...otazne je len ,ci je to chyba alebo vyhoda..a samozrejme ,ze su pripady, v ktorych sa pravidla porusovat namaju ,ved si predstavte nejakeho inovatora, co zmeni pravidla piskvoriek...
no dalo by sa to vziat aj z tej stranky, ze len hlupak potrebuje pravidlo... rozumny clovek pride aj sam na to kde su hranice, co moze a co nemoze... ale to asi nie je celkom domyslene...
v prirode tiez vladnu nejake zakony, tak ked ich dokaze plnit nejaky ladovy medved, tak preco by sa nemohol clovek riadit nejakymi pravidlami spolocnosti
nikdy necitam pravidla uz z principu a potom z nudy dakedy precitam... ale nikdy nikto nemal problem stym ze som necital alebo daco ked porusim niekedy niake vzdy to vykecam a je to v pohoda @tomas ma upozornil tu na birdzy asi 2x a to i len ohladne css webky
podla mna zivot bez pravidiel si uz aj tak nikto neviem predstavit, vzdy je tu nieco co nas obmedzuje, takze tak, a riadenie sa podla pravidiel aspon nevyvola zbytocne komplikacie, ale niekedy sa to neda, a treba ich trosku nedodrzat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale ak s týmto heslom niekto v obchode láduje tovar do vrecák, tak to už je niečo iné ...
v prirode tiez vladnu nejake zakony, tak ked ich dokaze plnit nejaky ladovy medved, tak preco by sa nemohol clovek riadit nejakymi pravidlami spolocnosti
A prečo by mal v anarchii človek brzdiť keď uvidí starenku?
Veď sa mu nič nestane keď z nej spraví skladačku ... Pridať by bolo treba ...
aneb tak nejako to je..