Pre milovníkov The Big Bang theory-Veľkého tresku-sitcomu
ahojte birdzáci,ak niekto z Vás tento seriál,tak by som potrebovala vašu pomoc,ja ho nepozerám,a dostala som na úlohu opísať jednu z postáv -konkrétne Rajesh Koothrappali (neviem,či sa to tak píše )a potrebujem aspon 10 viet plnohodnotných aký je v seriál
on je geniálny !!! a určite si to pozri je to predsa tvoja úloha ! ale aj tak nechápem prečo dostávate také úlohy (a to som si myslela, že idiotskejšie úlohy ako tie naše byť nemôžu )
Talentovaný astronom. Pochadza z New Delhi z veľmi bohatej rodiny. Jeho najcharakteristickejšiu črtou je ,že sa nedokáže baviť s ženami a to že vôbec! Pravdaže pokial si nevypije, potom je až príliš odvážny a je z neho kanec.
no nejsom pravidelny divak tohoto serialu ale viem ze ten Rajesh Koothrappali je ako aj seci ostatny tam nejaky student vysokej skoly ktory sa zaujima o vedu , fyziku atď. a robi nejake vedecke pokusy s Sheldon-om , no a je pristahovalec z Indie a este jeho naj kamarat je ten Howard (ten je tusim žid) áá este si musi vzdy vypit ked chce naviazat kontakt z babou (asi jak ja ale to len tak pomimo no a to je vsetko co o nom viem ....... ale teraz som nasiel nieco co ti urcite pomoze
inac ludia neviete kde by sa dal tento serial pozerat na nete zo SK dabingom ? lebo vsade je len cesky a ja uz som si zvykol na slovensky ked to obcas pozeram v TV ,, no ale bohuzial slovaci su lenivy tak to na net samozrejme nedaju ako vzdy
1, nie je to idiotska úloha - určite je to motivujúcejšie ako opísať prínos Hviezdoslava; vidno že učiteľka ide s dobou
2, mala by si si to pozrieť
3, keď si to nepozrieš a budeš to musieť opísať, bude to poznať
4, keď sa niekto ponúkol že Ti s tým pomôže a je to chalan, tak dúfa že z toho niečo bude (aj keď len podvedome)
5, určite nezabudni spomenúť jeho latentné homosexuálne sklony, to budú body navyše
@torpedo8 Slováci hlavne nie sú leniví pozrieť si to v origináli. Akýkoľvek pokus o dabing je v prípade tohoto seriálu vopred zabitý. Polovica vtipov sa stratí.
@upirka113 no ale tak aj tak si myslím, že aj keď človek nerozumie mal by radšej pozerať z titulkami ako v dabingu to je niečo uplne iné..aj tje situácie aj celkovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
za B, stojí to za to
a za C, máš to ako úlohu. Tak si toPOZRI!!!
Toto bol prvý link, ktorý som otvoril... na googli toho nájdeš isto viac... Inak odporúčam ti seriál pozrieť, bude sa ti to lepšie písať...
Talentovaný astronom. Pochadza z New Delhi z veľmi bohatej rodiny. Jeho najcharakteristickejšiu črtou je ,že sa nedokáže baviť s ženami a to že vôbec! Pravdaže pokial si nevypije, potom je až príliš odvážny a je z neho kanec.
ve dja som pár ukážok videla,viem,že je to dobré,lenže nemám čas pozerať sa na to
» www.big-bang-theory.cz/2009/12/rajesh-...
dufam ze sa to bude aspon trochu zhodovat s mojim popisom
a radšej si to pozri sama
2, mala by si si to pozrieť
3, keď si to nepozrieš a budeš to musieť opísať, bude to poznať
4, keď sa niekto ponúkol že Ti s tým pomôže a je to chalan, tak dúfa že z toho niečo bude (aj keď len podvedome)
5, určite nezabudni spomenúť jeho latentné homosexuálne sklony, to budú body navyše
@torpedo8 Slováci hlavne nie sú leniví pozrieť si to v origináli. Akýkoľvek pokus o dabing je v prípade tohoto seriálu vopred zabitý. Polovica vtipov sa stratí.
@nemo17 nič nepoviem kebyže rozumiem