Biblia nie je kniha, ktoru otvorite precitate a zalozite do police. Biblia vam da konkretne odpovede na rozne zivotne otazky vzdy si otvorite tu pasaz, ktoru prave potrebujete
A uprimne lepsie je , ked ju debil necita. Ma sklony vysvetlit si ju az prilis "" po svojom""
@sandy114 jediny koment co si precitam a taky kvalitny sa idem popukat
neni cas a moj zoznam na precitanie je prilis dlhy nato, aby sa tam biblia ocitla, ale zaujimalo by ma to asi celkom, co si to tam povymyslali, ale tymto ako nexcem nikoho urazit
Prekvapivé a potešiteľné zároveň je, že chlapci, ktorí sa otvorene hlásia k tomu, že sú gejmi, otvorene sa hlásia aj k Biblii a k viere. Páči sa mi vaša odvaha @Hluzar , @Websterko , @Zajko30.
ja som veriaci, ale to čo sa robi, že sa odhaluje pedofilne, zneužívanie detí knazmi ma velmi poburuje, kňazi by mali byť predovšetkym hlasatelmi a božími zástupcami na zemi, je to ale pravda?.... cirkev je skazená, Boh sa na nas hnevá, mlady ludia nechápu pojem, láska, spravodlivosť, úcta, práca a podobne, rútime sa do zatratenia a skazy.....filip
@tibor28 , Tibor, Tibor raz všetko pochopíš....................
no stiahla som ju ako e-knihu i starý zákon, ale čítala som skôr len genesis. No, skôr, že som to potrebovala do jednej poviedky. Ale inak zaujímavé veci tam sú
@belzeboss lebo biblia ovplyvnila dejiny viac ako akakolvek ina kniha...planujem si precitat aj koran, manifest, mein kampf a podobne knihy...bez ohladu na to, ci s nimi suhlasim, alebo nie
Nechystám sa. Nezaujíma ma to pretože je to spojené s náboženstvom a ja neznášam masové vymývanie mozgov. Možno si ju prečitam raz na dochodku ked sa budem fakt velmi nudit.
Samozrejme, prečo si všetci myslia, že to súvisí len v vymývaním mozgov?? Ja keď som ešte bola od viery vzdialená na hony, siahla som po nej, zo zvedavosti a dočítala som ju do konca. Nie je to kniha pre každého, ono to vlastne ani kniha nie je. Starý zákon ma zaujal väčšmi, pochopiteľne, čítala som prispôsobenú evanjelikom. Ale ja som čítala i Korán i Rg Védu, a Sáma Védu.
@bobomir To su minimalne dva dvovody, kvoli ktorym to chcem citat aj ja .
@picasso Biblicka olympiada ? To existuje? Woow. To si sa hlasil z vlastneho zaujmu ?
@mima173 & @tibor28 Ono to nie je iba o TOM (aby si teraz docital/a a hned bezal/a do kostola, modlit sa a oslavovat boziu slavu..) Podobne, ako napisal @amrafel , @tomas , @charlottkka a ini, suhlasim, ze to suvisi s nejakym vseobecnym prehladom a podobne. Nemyslim si, ze po precitani budem "bozia ovecka", ale som si TAKMER ista, ze mi to NIECO rozhodne da. Ak nic viac, aspon budem vediet, o com sa hovori a nie len, ze tam bol nejaky Kain a Abel, Noe a Adam a Eva.. Stve ma proste, ze moje znalosti sa zatial koncentruju presne SEM.
@flussica Dal som sa nahovorit Podla mna je to jedna z najtazsich olympiad vobec... Treba precitat vybrane casti Biblie co nie je malo a pamatat si z toho podrobnosti, hebrejske nazvy, mena....
@amrafel ak to beries takto tak suhlasim...ovplyvnila dejiny ako aj ostatne knihy ktore si uviedol...len z toho hladiska..inak premna to je skor beletria..
skúšal som, ale nedalo sa to. čisté, ničím nepodložené vymýšľance s makom. príliš veľa freuda, nietzscheho a schopenhauera som prečítal na to, aby som plytval vôľou sústrediť sa na niečo tak hnusné. bolo mi z toho zle. lož na lži, ódy na židov, kategorické imperatívy a vyjebaný diktát historickej pravdy.
je to tak strašná kokotina, že som odmietol plytvať časom života. je to dokonca až taká chujovina, že tomu kto ju čo i len raz dočítal sa divím, že to neodložil po prvej knihe z rovnakých pohnútok ako ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
A uprimne lepsie je , ked ju debil necita. Ma sklony vysvetlit si ju az prilis "" po svojom""
(tym debilom som tu nikoho konkretneho nemyslel)
neprecital som este uplne celu, treba mi este docitat Machabejcov, nie je to z povinnosti, ale preto, ze chcem a som krestan.
čítal som bibliu aby som mohol rozumne používať argumenty.
Aby som lepšie pochopil súboj medzi evolucionistami a kreacionistami.
neni cas a moj zoznam na precitanie je prilis dlhy nato, aby sa tam biblia ocitla, ale zaujimalo by ma to asi celkom, co si to tam povymyslali, ale tymto ako nexcem nikoho urazit
Spamätajte sa kym je čas, vyberte si to najlepšie a riadte sa podla toho...tak bude zomierať spokojny a bez strachu čo bude....
filip
@tibor28 , Tibor, Tibor raz všetko pochopíš....................
Ale napriklad niektore pasaze boli dost zaujimave
@bobomir To su minimalne dva dvovody, kvoli ktorym to chcem citat aj ja .
@picasso Biblicka olympiada ? To existuje? Woow. To si sa hlasil z vlastneho zaujmu ?
@mima173 & @tibor28 Ono to nie je iba o TOM (aby si teraz docital/a a hned bezal/a do kostola, modlit sa a oslavovat boziu slavu..) Podobne, ako napisal @amrafel , @tomas , @charlottkka a ini, suhlasim, ze to suvisi s nejakym vseobecnym prehladom a podobne. Nemyslim si, ze po precitani budem "bozia ovecka", ale som si TAKMER ista, ze mi to NIECO rozhodne da. Ak nic viac, aspon budem vediet, o com sa hovori a nie len, ze tam bol nejaky Kain a Abel, Noe a Adam a Eva.. Stve ma proste, ze moje znalosti sa zatial koncentruju presne SEM.
je to tak strašná kokotina, že som odmietol plytvať časom života. je to dokonca až taká chujovina, že tomu kto ju čo i len raz dočítal sa divím, že to neodložil po prvej knihe z rovnakých pohnútok ako ja.