tak uz to ze ta to trapi je dobre znamenie. teraz s tym staci nieco spravit. tak si najprv urci aka je to chyba, preco ju stale robis, (musi tam byt nejaky dovod, nieco co pozitivne co sa potom zmeni na negativne) a povedz si co sa proti tomu da robit. a rob to a dostan to do hlavy tym ze sa tym budes pravidelne zaoberat.. na zaciatku to bude tazke, ale ked sa to dostatcne "naucis" tak to budes robit automaticky bez toho aby si mala pocit.. hmm teraz si davam pozor aby som nezopakovola chybu. ved takto funguje vlastne clovek, myslis ze ako inak si sa naucila ze sporak je horuci a ze sa ho nemas chytat? vela stastia
@nebot hm..podla toho na čo sa zameriam..
napr. príliš verím niekt. ludom.. i ked už dajme tomu sklamali..lenže kd proste ich mam rada..
už proti tomu robím...menej sa zdoverujem...ale potom prchadzaju vyčitky..
@25 no ja viem, ze ked sa clovek snazi ovplyvnit sam seba ze to sprevadzaju protichodne reakcie, ale podstatne je sa rozhodnut a to rozhodnutie si dobre zdovodnit. ono je to tazke lebo na jednej strane musis davat pozor ci tym ze nieco na sebe zmenis nenarobis viac zla ako dobra a na druhej strane to nejde bez toho aby "lietali" triesky... skus najst rozumny kompromis.
@nebot fajn, už nebudem robiť stále dokola staré chyby..=O už budem robiť new =D
...ale, tak mením sa nepestajn...to snáď každý, nie? @nykyha aj mne to tak pripadá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
chyby napr. príliš verím niektorým luďom,... alebo sa pokušam o niečo čo predtým mnohokrát nevišlo ´=/
pozri, ak robis tu istu chybu zase, vies uz, ake su tie zle nasledky..cize ta to nesklame tak, ako prvy krat -v podstate nemozes stratit nic
mudry sa uci na chybach ostatnych...
napr. príliš verím niekt. ludom.. i ked už dajme tomu sklamali..lenže kd proste ich mam rada..
už proti tomu robím...menej sa zdoverujem...ale potom prchadzaju vyčitky..
..aj tak som furt popálenááá =D
...ale, tak mením sa nepestajn...to snáď každý, nie?
@nykyha aj mne to tak pripadá