Pred pár rokmi keď som bola takto na nete alebo nebodaj pri TV cez týždeň mamka alebo tatko na mňa hneď zviskli: "ŠMYKAJ SI ĽAHNÚ!!! KTO BUDE RÁNO VSTÁVAŤ?!!", a teraz... už si zvykli ... je to normálne keď som do tretej rána hore.. nikto nejaví nejak
zvykol som si ist spat okolo polnoci,zajtra nastastie si mozem pospat asi do desiatej, ale dnes ma caka este o tretej rano jeden rozhovor,takze este treba doriesit nejake veci...
waaaw a teraz sa pekne pochválme na birdzi že možme byť na nete až do 3 ráno...u mňa čas nehrá rolu,idem spať až keď som unavená či je 21 večer alebo 5 hod. ráno...
...inak vcera som sa snazila zaspat o desiatej a nic z toho, len som sa prehadzovala cely cas v posteli az som to nakoniec vzdala a isla som spad dakedy o druhej
ja som sa pred rokom čudovala spolužiačke že chodí spať tak "neskoro" - o polnoci, a ja teraz chodím dakedy okolo druhej - tretej a cez prázdniny sa mi podarilo ísť dokonca o piatej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
- nikdy nechodim spat skor ako o polnoci - nezaspim
- pozeram poslednu (!!!) cast Futuramy
a kedze sa nejde do skoly treba vyuzit