Prečo je gay (homosexuál) považovaný za ženštilého ale...lezička (homosexuálka) nie je zmužnelá.. ? tak celkovo keď ide niekto znázornovať gay-a tak je teplý rep. zveličujeme ženské vlastnosti a naopak to tak nie ?? je to sprostosť to viem aj bez vás ale
predsudky a pičoviny.. poznám veľa gayov a sú to otvorení, priateľskí a milí normálni chlapi. a čo sa týka lesieb.. sama som lesba a v živote som nepočula, že vyzerám/správam sa jak chlap (teda vlastne aj také bolo, ale to som bola decko)
To je podľa mňa škatuľkovanie. Poznám aj heterákov, o ktorých by ľudia povedali že sú gayovia, lebo sú "citliví" a zasa gayov, ktorí sú chlapi a pozerajú futbal a nikto by ani nechýroval.
lebo známe lesby vyzerajú ako ostatné baby (väčšina tých, ktoré o ktorých to vedia/vieme), ale na druhej strane gayovia o ktorých je to na verejnosti známe, tak to sú takí typu Paviel Rochnyak, teda tí, ktorí to nemôžu skrývať, lebo sú zženštilý
to závisí od toho ako sa správa.... čo poznám pár lezieb tak napr. dve čo tvori pár... nikdy by na ne nikto nepovedal že sú lezby a napr. iné tak jedna vyzerá zasa úplne jak chalanisko (ale stará sa o seba) a druhá normálna...
ale na babách to až tak nekričí.... ale tak jeden sused je ale úplne zženštilý a zasa na škole čo jeden pobehuje tak keby mi to spolužiačka nepovie tak ani neviem...
To napodobovanie nevzniklo len tak z ničoho, ale z toho, že niektorí majú presne také zženštilé prejavy. Aj keď samozrejme nie všetci (minule som bola v prítomnosti jedného, na ktorom to absolútne nebolo vidieť, dozvedela som sa až dodatočne), je to natoľko odlišný znak, že sa ľahko zafixuje do pamäti a ľahko im prischol.
@shit vodu kaze vino pije? ty MNE hovoris aby som sa JA starala o seba, po tom ako 200 krat odosles dva komenty dokola adresovane na ludi ktorych rozhodne nezaujimaju? wake up -____-
škoda, len že sa skrývaš za skupinu ktorá s takými aký si ty nechcela mať nič... a najviac úbohé je na tom že si frajer len za kompom...tam to začína a zároveň aj končí..=// ak si taký frajer v spamovaní tak ukáž svoju skutočnú fotku... inak si len obyčajný LOOSER..!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
354 komentov
Gay povie mám ťa rád kamošovi len tak , ale heterák to kamošovi len tak málokedy povie.
Ale baby sú také aj ked sú hetero, aj ked sú homo... proste nežné pohlavie už z princípu... tak asi preto
(P.S. tiež som hetero
tuto je o dievcatach co sa obliekaju ako muzi a tiez tam pisu o homosexualite
U žien to nie je vidno nikdy, u mužov 50%.
ale na babách to až tak nekričí.... ale tak jeden sused je ale úplne zženštilý a zasa na škole čo jeden pobehuje tak keby mi to spolužiačka nepovie tak ani neviem...
to záleží len od ich správania
(aj ja to robievam, ale mam evidentne trochu iny dovod ako ty)
a nastal čas zmierenia a pokoja, bolo však neskoro, skutky zabili všetko dobré čo vo mne bolo ................z knihy Genesis
skutky sú ako bumerang, raz sa ti všetko vráti.....................filip
urážaš knihu kníh, príde čas, keď všetko pochopíš.......filip
z vás musia mať rodičia radosť
ok, šak netvrdím, že je to pravidlo, ale čo som mala možnosť stretnúť a vidieť ja, boli to vždy také baby, že som sa ich pomaly aj bála
kým nič nevedia, nie je čo riešiť
A, no, ja tak pol na pol
v každom prípade dávkujte takéto informácie s citom...
prečítaj si ešte raz moju tému.. preto, že tu logika práveže nefunguje..
škoda, len že sa skrývaš za skupinu ktorá s takými aký si ty nechcela mať nič... a najviac úbohé je na tom že si frajer len za kompom...tam to začína a zároveň aj končí..=// ak si taký frajer v spamovaní tak ukáž svoju skutočnú fotku... inak si len obyčajný LOOSER..!
to môže napísať každý...ale čo to ma spoločné s tým že sa hambíš dať sem svoju skutočnú fotku...??
@smajdalf
prečítaj si to viac krát aby si pochopil...ak nestačí raz..
vyhorovky...a zi si svoj virtualny svet...ale neverim, ze si taky aj v skutocnom zivote...