akoze mne je jedno ci je to cinan korejcan abo vietnamec ja viem som blba..ale tk osobne proti nim nic nemam...ale zas ked videm na ulicu a na kazdom kroku cinan...tak ma to len deprimuje si tu uz nepripadam jak na Slovensku
mno dobre sa im na nas zaraba? ja neviem ale ako som postrehol tak coraz menej ludi chodi ku cinakom... lebo uz maju primerane ceny tym ako su v OC a ked je este akcia v OC tak su aj cinanci drahsi
no lebo cinania su uz vsade. uz teraz tvori ich narod neviem aku velku cast celej populacie a to len cinania, prislusnikov zltej rasy je ovela viac. takze by sme sa mali zmierit s tym, ze to tu raz prevezmu
je ix vela...no zime a nechajme zit...je sice pravda ,ze rujnuju ekonomiku,co sa tyka znizovania cien a nakladov na vyrobu ,ale utlacat ix hadam nebudeme ...resp.nemozeme Boze viete kolko ix je : ...skor oni keby xceli utlacia nas .. na placky...
preco zakladate anketu s debilnymi moznostami?
vietnamcov sem poslali za este za cias komunizmu, teraz sem chodia dalsi za svojimi rodinami, pracou a odbytisko pre smejdovy tovar zo sweatshopov.
Vela z vas si zivot na slovensku nevazi, ale ludia z rozvojovych krajin sa tu maju ovela lepsie nez doma.
V cechach ich tam maju este viac, a zacinaju snimi byt problemi (mafia, drogy - hlavne trava)
@14 nechapem, preco by mali. ako by mohlo tak do 50 000 ludi v oboch republikach mat zrazu nadvladu nad 15 milionmi? aj keby mali nejaku superporodnost, aj tak by pocty cechov a slovakov prevysili tak okolo 100-200 rokov, ale dovtedy sa stane este milion veci, ktore mozu vsetko zmenit
17. ja som netvrdil, ze to preberu zajtra ale o niekolko desiatok rokov. Vietnamci maju ovela vacsiu porodnost nez cesi a slovaci, a v anglicku uz su skoly s mensinou povodnych britov. Ak tento trend bude pokracovat, tak je to proste holy fakt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@1 nejako ti ublizili? ukradli mozog alebo nieco na ten sposob?
@holyknight pre mna su problemom oni
vietnamcov sem poslali za este za cias komunizmu, teraz sem chodia dalsi za svojimi rodinami, pracou a odbytisko pre smejdovy tovar zo sweatshopov.
Vela z vas si zivot na slovensku nevazi, ale ludia z rozvojovych krajin sa tu maju ovela lepsie nez doma.
V cechach ich tam maju este viac, a zacinaju snimi byt problemi (mafia, drogy - hlavne trava)
sme proste v prdeli co sa porodnosti tyka a nadeji do buducnosti