@warcraft3 & @holyknight /// vacsi kokoti jak vy dvaja sa tu nemohli zist ? miesto toho aby ste cloveku zlepsili naladu viete ho akurat tak viac dojebat...je mi vas uprimne luto...
@11 aj mne je teba uprimne luto...ked som sa ti snazil pomoct vzdy si mal len arogantnu poznamku na mna v ktorej si sa vysmieval mojej rade aj ked bola myslena v dobrom
@17 netoleranciou pseudointelektualou birdzu k inym nazorom ake maju oni...kto nejde s prudom je zly podla nich...v diskusii to bolo co zalozil @tomas to bolo jasne vidiet...clovek vyjadri nazor a hned sa do neho pustia...keby je moj nazor taky zly tak by sa ma @tomas nezastal
@25 fora citam vsetky takmer...vyjadrim sa v ktorom chcem...aj ty si sa v tomto fore dost vyfarbil...takze si odpusti ten arogantny ton pisania komentov ked ich adresujes na moju adresu...konkretne narazam na to tvoje vcerajsie forum
2. nemas pravdu, zalezi hlavne kde, kedy, akym rodicom a v akom zdravotnom stave sa narodis.
Clovek ktory sa narodi v prosperujucej krajine bohatym rodicom, nemusi robit nic ale zivot si moze uzivat. Decko ktore sa narodi v krajine v ktorej je vojna alebo jeho fundamentalisticka rodina oblubuje sebevrazedne utoky, asi uz s tym nic nespravi kedze aj on preberie ich nazory.
Decko ktore sa narodi s virusom HIV a jeho rodicia nevedia citat ani pisat a krajina je totalne v minuse, si moze ropbit so zivotom co chce ale aj tak ho bude mat na hovno.
podobnych pripadov kde je clovek uz vopred odsudeny na hnusny zivot ti mozem napisat kolko chces
chod pokecat s psychologom jak ja..idem asi v piatok....asi ti moja rada nijak neprospeje...ale....snazim sa....ja mam vela stresov, asi z toho mi aj zredli vlasy, tak som zvedava co bude v piatok u psychologa ...mozno aj tebe by nejako pomohol////sice neviem co ta trapi... ..a mozno nechces psychologa a mozno...ja neviem....no nic...uz som ticho..
hmm antidepresíva? kkciny... nevyjadrujem sa viem čo to je zač, možno ti to zlepší náladu, ae to ja tomu hovorím "alkohol v tabletke" proste cítiš sa tak ako po nejakých drinkoch ale rozhodne mať na výber, vyriešim ten problém čo máš a budeš mať vystarané... ja sa chcem pustiť do svojich problémov.. začať riešiť, a pritom si vyrobím iné v iných oblastiach... ale ide len o to čo je pre teba dôležitejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
stačí aj konope
@13 k tebe nemam slov,...si len ubohy chudak...vsetko za teba povie tvoja webka...
nebolo by to o ničom?
teraz si aspoň viac vážiš toho čo ti život môže vziať...
Clovek ktory sa narodi v prosperujucej krajine bohatym rodicom, nemusi robit nic ale zivot si moze uzivat. Decko ktore sa narodi v krajine v ktorej je vojna alebo jeho fundamentalisticka rodina oblubuje sebevrazedne utoky, asi uz s tym nic nespravi kedze aj on preberie ich nazory.
Decko ktore sa narodi s virusom HIV a jeho rodicia nevedia citat ani pisat a krajina je totalne v minuse, si moze ropbit so zivotom co chce ale aj tak ho bude mat na hovno.
podobnych pripadov kde je clovek uz vopred odsudeny na hnusny zivot ti mozem napisat kolko chces
holyknight napisal svoj nazor
a warcraft ti napisal dobru radu, antidepresiva by ti mozno aj pomohly
Pripomínate mi troch poslancov nakrkošených nad štátnym rozpočtom. Urobili ste z diskusie kabaret...