Ja to totalne nechapem ... furt kukm a vidi.m samovrzada ... ta to emaci ... saka j ked toto smiesne emo nebolo v mode kolko bolo smovrazd a aj tak si myslim ze to je skor nahoda ze emak a samovrazda ze ten clovek je smutny a tak sa tak zcne obliekat ...
nj to chápem.ale znela otázka prečo spajaju samovraždu s emakmi..nie každu..ale prečo? pretože emo je emo..neviem co k tomu dodat..ja tento štýl neuznavam ale ludi pre to neodsudzujem
hej emaci su emaci hehe proste ludia ktory su necim velmi sylnim ovplivneny,,,,a prosteee a to je to ze furt cierna deoresie,..vsetko beruuuu len tak nic nema zmysleeee,,,,no a somozrejme ked su zhypnotizovany nejakou picovinou tak len z pici si podrezu zily abo podobne prote to je o psychykeeee hehe.....
nemozem s vami suhlasit.... poznám kopu emákov, ktorý sú super na podobne ,,veci" by sa nedali nahovoriť. Už som sa k tomuto raz vyjadroval a toto je totálne somarina!
a ak si myslíte, že emo je také aké je, neviete čo je to emo!
pertoze kazdy clovek len skatulkuje ludi do skupin a kedze vsade po svete je rozsirena totalne mylna predstava co je to emo, tak kazdy si mysli, ze len EMO sa rezu a pachaju samovrazdy. co vobec nie je pravda. väcsina ludi, ktori sa rezu alebo si nejakym inym sposobom ublizuju na zdravi alebo sa chcu zabit emo neznasaju. ak teda neberieme do uvahy pozerov....
prestne toto si myslim aj ja ... to len niekto zacal spajat emo so samovrazdami a pritom to urobi tolko ludi co emo ani niesu ... samovrazda .. boze to slovo ...
omg....slovo EMO vymysleli neaky 12-13 rocne decka... a teraz fuu emo fuuu velky stiil...tie vlasi oommgg....poznam zopar emakou..a su to doslova lamy.........POME SA REZAT
no ja by som sa rezať nikdy nedokázal, a nad samovraždou som síce niekedy rozmýšľal ale je to blbosť, to som bol ešte sprosté decko teraz sa snažím žiť ako sa dá... paradox je že akurát to že som bol blízko smrti(aspoň som si to myslel) ma dostalo na to že už nikdy nebudem na nič také blbé myslieť ...
Teraz je to cele totalne zvratene lebo kazdy si mysli ze ak je niekto emo musi si rezat zili a nakoniec sa aj taq zabije. ale to je uplna blbost. Mozno pri niektorich je to pravda ale vecina su uplne normalny. a sebevrazdy? spametajte sa ludia! ved skocit z mosta moze hocikto a nemusi byk emo!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
emo je o pomoci zvieratam, odmietani drog, cigaariet a pomoci
takyto boli stari emaci
,,Super budem emák, budem smutný a keď chcem môžem spáchať samovraždu!"
Poznal som a poznám mnoho emákov, či už ,,nových" alebo ,,starých". Podľa každého emáka, ktorého sa na to spýtate, vám odpovedia všetci rovnako:
,,Je to totálna blbosť! Rezanie žíl neurob žiadny človek pri zmysloch."
EMO, je podla mna nejaka hlupa myšlinka 12-14 ročných deciek, ktore nevedia čo zo sebou...
Už len tie takmer rovnaké účesy... xD
A dalej neviazanosť medzi pohliaviam EMOkov nie je tiez bohvieco... ak som to sparvane pochopil...
a ak si myslíte, že emo je také aké je, neviete čo je to emo!