@3 a @4 súhlasím, každý sa rád vykecávam aj ja to robím, či už má niekto záujem alebo nie, ale ja sa aspoň snažím vijadrovať k téme a to robí podstatný rozdiel od ľudí, ktorí @1 vedia sú ľudia a vedia rozprávať s tým myslením, myslím ja, že s amoc nepozastavujú nad tým čo napíšu len tak to sem tresnú a aj preto vznikajú absurdné diskusie lebo to nie sú diskusie to jepotreba sa prejaviť a vždy im to vijde lebo tu nikto nemaže fóra, ktoré sú preto len aby boli narozdiel od iných, kde človek potrebuje poradiť alebo ho naozaj niečo zaujalo a chce sa s tým podeliť
teda som sa nakomentoval až až no nie ej squelý ten birdz
lebo ľudia cítia podvedome, že ich to štve a nechcú to nechať len tak len nevedia ako sa majú správne vijadrtiť tak len uputajú tým pozornosť je to akési filtorvanie najmä u matiek je to vidno
@8 ale to som netusila, ze tato diskusia ma byt o fore, ale ze ludia komentuju nieco, co sa stalo... ale no dobre, nechajme to tak. Ja sa snazim vyjadrovat k veci, aj poradit...ale ak to jednoducho uroven tej doskusie neumoznuje, tak holt to si asi velmi nepomozem...
@12 v ďalšom príspevku som re-reagoval a to sedí aj na tvoj koment len som ho trochu rozvil aj na fórum okrem všeobecnosti komentovania hoci čoho trochu konštruktívnej kritiky sa hodí možno sa niečo zmení
@14 to nie je názoz, ale výsledo rýchleho písania na klávesnici , názor je premyslená odpoveď na podnet
komentujem iba to čo ma zaujíma...každému sa niečo páči a nepáči...niekto je ticho a iný si svoj názor povie nahlas lebo sa chce zrejme nejak zviditelniť
ja komentujem a zdrbavam vsetko, co mi pride pod ruku, aj ked sa aspon pokusam to nejak kapku humorne zabalit...kto ma nechape, postavte sa do radu...za mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
teda som sa nakomentoval až až no nie ej squelý ten birdz
(skoda ze nekomentujete aj stavy cest vynimkam )
btw co by to bol za svet bez staznosti alebo pochval
@14 to nie je názoz, ale výsledo rýchleho písania na klávesnici , názor je premyslená odpoveď na podnet