Príklad takého obmedzovania: pred pár dňami tu písal chalan, že chcel vedieť aký majú ľudia názor na kvetinkované topánky, či to nie je príliž gayské. Prečo sa tak obmedzujeme? prečo si nedáme to, čo sa nám páči a nerobíme to, čo nás baví ako ženy?
Ja si dávam čo sa mi páči, za to že mi je z kvietkovaných pánskych topánok na grc nemôžem. To je vec vkusu, niekomu je na grc zo saka, ktoré nosím rád.
@kierkegaard ale ved nikto nikoho nenúti, tu ide o to, že ten chalan by bol ochotný si tie topánky nedať, aj keď by sa mu páčili, lebo chalani by ho odsudzovali za to. To je to obmedzovanie. Vysvetlím ešte raz. Niečo sa mi páči, ale nedám si to, lebo sa to nepáči inému. To proste nedáva logiku.
Ale ja to tak narobím, že by som pozeral, či sa moje oblečenie bude niekomu páčiť, hlavne, že sa mne páči. Ja sa v tom mám predsa cítiť dobre, nie ostatní okolo. To už nie je moja vina, že niektorí to pozerajú na niečo také.
@efyks môj zlatý už dávno si vymäkol, predpokladám, že sa holíš. V 14. storočí by ťa považovali za ženštilého. Proste si myslím, že raz aj tak bude každý robiť čo sa mu za chce, kým nebude obmedzovať niekoho druhého. Či to bude v tomto storočí alebo 84. storočí, ale raz to bude
Tak pozri ako píše jedna pletieš si to, že niekto obmedzuje kvôli názoru iných seba s tým, keď niekto niekoho do niečoho núti. A to je zároveň odpoveď na otázku prećo sa všetci, aj muži aj ženy obmedzujú, lebo im viac záleži na čo si pomyslia iní ako na tom čo si myslia oni v pičovinách ako je móda a to kto ćo na sebe má...
Nosim taiwanske fejk crocksy a mam u pici co si kto o tom mysli a moj kamos to posunul este o jeden level vyssie. V zime nosil v zabkach take tie sive dedkovske zimne ponozky
a čo ja bežne behám po londýne v saku a k tomu si dam cervene topanky air force absolutne sa to nehodi podla velkých modnych guru a mám fpiči....mne je na grc zase z tých akože modnych trendov čo sú,jedno horšie ako duhé
Ja nosim tisic naramkov, nahrdelnikov, retaz, vreckove hodinku na retazi a planujem aj satku v zadnom vrecku a okolo kolena obviazanu. Mne to dodava sebavedomie a je to sttl a to podla mna vadi ludom.
A ano, slovensko je obmedzene bohuzial
Pretože sa ešte boja byť iní. Aj keď na západe to už je inak, naše Slovensko ešte tvrdo spí a dlho ešte spať bude. Je to rovnaké ako keď ženy začali nosiť nohavice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Je mi tak jedno kto si čo o mne pomyslí, záleží mi len na vlastnom názore.
A ano, slovensko je obmedzene bohuzial