ja naozaj nechápem...dnes mojej mame ukradli penazenku a mobil...vybielili nam oba ucty...akoze skoda mozno aj 30 000...ja nic len mam take nervy!Tí ludia asi nerozmyslaju...pri kancli bola kamera, vedia kto to bol a ked ho chytia tak pojde do basy? stalo
no to je hrozna..a vie sa kto to bol? leob ak hej je to dobre....no neviem prečo sa kradne..je to bud z machrovania alebo ludia nemaju co robit alebo su sprosti...ako fakt..
noooo....ved prave o to ide...ze podla kamery sa to VIE...takze dotycny je asu hlupy...pretoze keby nebol tak kradne zamaskovany alebo nekradne odtial vobec...
sak co cakas od ciganov...kokso keby to niekto spravi mojej mame a dostal by sa mi do ruk tak ho prizabijem kokota pojebaneho...este moj foter je byvaly policajt...ved len tak 30000 to je dost...za tolko nestoji jeho pojebany zivot zlodejicka jedneho
Nie je zďaleka len o učení, oni to nemajú v náture ... Teda jedine fyzickú robotu, na ktorú žiadne učenie nepotrebuje ... A možno mu bude lepšie v base kde robiť nemusí ...
(či musí? neviem, nejak sa v tom detailne nevyznám ... )
no a takyto ludia mozu za to, ze niekto niekoho neznasa... ved svet je na hlavu, vsetci sme vadni... vzdy to tak bolo a aj bude...
a co ma serie najviac, ze chcel okradnut niekoho, kto si to vobec nezasluzil... to co za charakter? keby okradol nejakeho prachateho podnikatela, ktory tiez kradne, tak mu este zagratulujem, ale toto coo?? hanba mu! ale hlavne, ze sa vam tie peniezaky vratia... a pre neho je vazenie vazne lepsie riesenie ako nejaka vila v osade... dalsia chyba spolocnosti... ale sak, zblaznime sa?
no toto sa stalo aj mojej mame a priamo z domu jej ukradli penazenku aj s dokladmy.ucet jej sice vybielily tiez ale nastastie tam neaka velka suma nebola ale doklady vyuzili ako sa dalo..zalozili si na jej meno firmu koli comu nam dodnes prichadzaju dopisy od exekutorov..socialky a danoveho .. a zakazdym im to musi vsetko vysvetlovat co je na nervy..zobrali si na jej meno uver.. nakupili na nu dokonca ajj neake drahe obrazy z aukcie a policia si s tym nevie dat rady .. zevraj si ma najst dobreho pravnika.. no co by sa od nasich zelenych kolegov dalo cakat?
ANO mala tam pin kod...a ucty? ano ocino tam prave volal ....lebo sa im nedalo dovolat a ked sa dovolal tak mu akurat dosla sms ze "z uctu bolo vybrane blablabla"...takze asi tak
je základ NEMAŤ napísaný pin, preboha. je to smutné, ale hlavne že viete kto to bol.
a s tými dokladmi...veď keď si vybavíš nové, tak staré automaticky prestávajú platiť...a neviem ako mohli dostať pôžičku a založiť si firmu bez platného OP, ale tak...byrokracia asi funguje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A kradnú ako sprostí asi preto, že sú sprostí
Inak nenapadlo ťa, že basa preňho môže byť vykúpením?
Väzenie, to je hádam ešte horšie vymyslená organizácia jak škola ...
Keby sa ti to stalo tak chápem, že to musíš zo seba vypustiť, ale teraz sa štveš a nadávaš zbytočne ... A ten prejav rasizmu tam tiež byť nemusel
Prečo? Náhodou sa tam môže mať dobre ...
Si predstav, že možno nemá strechu nad hlavou, vo väzení bude mať pohodlie, jedlo, vodu, aj zábavu ... Len ženy a voľnosť tam mať nebude ...
Aj keď nie takto, ale radšej v potravinách chleba a je ...
Inak nemyslím si, že to mal v úmysle, ale ak sa má fakt zle tak mu to tam asi moc neuškodí ...
Nie je zďaleka len o učení, oni to nemajú v náture ... Teda jedine fyzickú robotu, na ktorú žiadne učenie nepotrebuje ... A možno mu bude lepšie v base kde robiť nemusí ...
(či musí? neviem, nejak sa v tom detailne nevyznám ... )
a co ma serie najviac, ze chcel okradnut niekoho, kto si to vobec nezasluzil... to co za charakter? keby okradol nejakeho prachateho podnikatela, ktory tiez kradne, tak mu este zagratulujem, ale toto coo?? hanba mu! ale hlavne, ze sa vam tie peniezaky vratia... a pre neho je vazenie vazne lepsie riesenie ako nejaka vila v osade... dalsia chyba spolocnosti... ale sak, zblaznime sa?
a to staci viac si len mozete domysliet
Ale možno by si mala gratulovať tomu podnikateľovi, ktorý to nakradol od niekoho čo to tiež nakradol ...
ZA druhe pri strate alebo kradezi karty sa da zablokovat karty!!!
Mi je luto
na veci si treba davat pozor, a ked su v blizkosti nejake podozrive individua tak to plati stonasobne
Nemal v úmysle ísť do basy, ale asi mu to aj tak moc neuškodí ...
a s tými dokladmi...veď keď si vybavíš nové, tak staré automaticky prestávajú platiť...a neviem ako mohli dostať pôžičku a založiť si firmu bez platného OP, ale tak...byrokracia asi funguje...