lebo mnoho ludom scvoklo z roznych ritualoch, vyvolavanie duchov, a kde jake ine okulticke obrady....a asi z toho to ide......proste je to dymenzia nasho zivota , do ktorej nemame co zaparat
tak za prve nevidim dovod preco by sme sa mali bat mrtvyx za druhe ved sa k nim pripojime... za tretie X sa pouziva miesto ch iba v transkripcii textu takze ked to naozaj nemusi byt nedavaj to tam!
šak ale to znie akoby šlo len o mŕtve telo, z toho ja nemám strach, to mi je len nechutné, ale mŕtve duše...to je dačo nepoznané, nevieš čo sa môže stať...a toho sa ja bojím
No tak lebo nejaky typek s bujnou fantaziou zacal tocit horory o tom ,ako mrtvoli oziju a zachvatia zrazu cele mesto a vsetkych pozabijaju a waaaaaaaaaaaaa...
Strach z mŕtvych pochádza už z praveku, preto ich aj zakopávali do zeme - pochovávali, aby sa nemohli prebudiť a ublížiť živým. Inak ten úmyselný preklep si si mohol odpustiť.
no ja sa tiez bojim ale tak je na to aj dovod.....neviem co by som robila ...kamos mi vravel ze jeho teta sa na dusicky modlila nad hrobm a sa tam zjavila dajaka zena za ktoru sa modlila....ze sa usmievala ale horeli jej nohy.....no neviem asi by som sa len tak nezatvarila a nepokecala s nou....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
sry ja proti tomu písmu nič nemám
ale ide o strach z nepoznaného,....bojime sa, lebo nevieme co nam chcu povedat, ci urobit...
bojim sa byt aj sama doma,hlavne ked je tma....a kebyze uvidim mrtveho takby somasi zkapala..
to mam asi z toho citania strasidelnych pribehov....
Potom už je len na tvojej psychike a rozume či sa budeš báť
Som rozpravala s mrtvou babickou...nikdy nezabudnem...