V podstate oboje... Snažím sa vždy nakecať si, že veď to robím pre svoj dobrý pocit, ale to potom nevysvetľuje to, prečo doma v pohode behám s mastnými vlasmi, ale keď už mám vyjsť na verejnosť, tak mi to vadí
zamýšľala som sa nad tým viackrát že napríklad na čo sa malujem ked idem s kamoškou von,ved idem s kamoskou ta ma pozna aka som pozna ma aj taku aj prirodzenu tak na čo sa malujem?keby ma nahodou zbadal nejaky dedo alebo co?
snazia sa nadobudat akysi pomyselny priemer vyzoru bezneho cloveka aby neboli iny a stredobodom bud posmechu alebo lutosti samozrejme su ludia ktori to robia uplne pre iny ucel zvacsa uplne pre opaci snazia sa zaujat takze z casti plati aj to ze clovek to robi vacsinou koli sebe ale samozrejme aj koli okoliu aj strachu a aj odvahy ... je toho vela ... kazdy je iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ak sa necítim dobre tak to pociťujú aj všetci ostatní....
takže len kvôli sebe
NIE! nikdy by som nešla s mastnymi vlasmi nikam to nie alebo s neumytimi zubamI (ROFL)
-cesal by som sa ?
-geloval by som si vlasy ?
-kupoval by som si znackove oblecenie (a nosil by som vobec nejake ? ) - kupal /sprchoval by som sa tak casto ?
- jedol by som normalne, alebo by som jedol cokolvek a bolo by mi vsetko jedno ?
- chodil by som do posilovne ?
atd.....
Myslim, ze je nad slnko jasne, ze clovek sa stara o svoj vyzor koli inym