hmm.. Ťažke, ale každý z nas nie je vždy sam sebou.. prečo? Chceme upúútať niečiu pozornosť alebo nas to len baví.. Nvm ..ale v každom priipade nie vždy to ma uuspech.. Nvm na čo je to dobre. Aj tak tym ze sa budeme pretvarovat ..Nebudeme nič viac. Tym kt
ja som ja a nikdy som sa nechcela na ziadnu inu kamaratku alebo hocikoho ineho podobat,pretvarku nenavidim...aj ked mam odlisny nazor na vec nejaku ako vacsina ludi v pohode si ho poviem a ci to uz niekto zobere alebo nie je uz iba jeho problem
ja neviem byť sama sebou, keď sa cítim ohrozená, keď mám byť niekde s ľuďmi, s ktorými si nemám čo povedať, alebo ešte keď sa hanbím...ale ja to neovplyvňujem bohužiaľ
pretvraku tiez nemam rada, zvlast taku, ked sa niekto tvari, ako strasne vas ma rad a potom sa na vas vysere, ale nekedy mam take stavy, ze sa proste spravam inak ako normalne...proste mam taku chut robit nieco one, ako sa odo mna ocakava...ale to je asi moja naladovost
ja sa sice nejak extra nepretvarujem, ale napr. keby sa spravam pred dievcatami, ktore balim tak isto ako doma, tak by som zostal panicom do smrti a ziadna by o mna ani nezakopla
kazdy sa obcas hra na nieco co nieje...je to len preto (aspon podla mna) ze chce na seba uputat a sprava sa tak ako by sa nemal alebo tak ako to nieje u neho zvykom...je to podla mna blbost...lebo ked chce niekto niekoho zaujat niecim tak by sa mal spravat prirodzene a aspon by ludia vedeli ze sa sprava tak ako je to u neho zvykom a neodsudzovali ho za nejaku pretvarku alebo nieco take
kazdy clovek ked je sam je iny,zalezi od okolia co si moze dovolit ukazat a co nie...skuseny clovek to vie velmi dobre...vsetko zalezi od spolocnosti od partie,od povahy cloveka
no ja sa tiež niekedy pretvarujem a ani newem prečo ja to nekedy nechapem ale sak co narobim taka som proste ja ale sak ludia ma maju radi taku aka som aj ked sa pretvarujem takze to je oki
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
myslim ze nikto nieje nikdy stopercentne sam sebou...
niekedy nastanu situacie, kedy sa proste MUSIS pretvarovat
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Poslednu dobu si pridem strasne rozpoltena