@qwedsayxc no myslim ze prvy prispevok to celkom dost vysvetluje. Vacsina dospelych ludi ma na robote ine veci ako riesenie hejtov, dokonca este medzi inymi narodmi. Ked uz, viem si predstavit ze Nemci mozu mat problemy s Rumunmi, Ciganmi alebo Turkami, ale preco prave Rusakov, to mi do hlavy nejde a chcel by som vediet od kolkych ludi si to pocul.
Nemci a Angličania sa tiež nemajú radi. Keby že ideš do Francúzska, tak mnohí s tebou odmietnu komunikovať po anglicky. A akože sorry, ale 1337 - 1453 by si mohol vedieť, že bola storočná vojna a nie napísať, že "neviem v ktorom storočí".
no Francúzi a Angličania, nie že by sa zrovna nenávideli...ale istá miera rivality tam stále pretrváva......skús koľko francúzov sa bude s tebou baviť vo francúzsku anglicky.....a to nie že by nevedeli, proste často len nechcú, je to pod ich úroveň
ešte som sa nikde nestretla na slovensku s presvedčením, že by sa rusi a nemci nemuseli
@hetfield Tak áno, tých konfliktov tam bola viac ešte napr 7- ročná vojna, 9 - ročná vojna, ale 100- ročná vojna je ten najtypickejší, najdlhší a najznámejší konflikt medzi týmito dvoma krajinami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ja si nič nemyslím takého!
ja ľúbim všetky živé bytosti tejto planéty. :happy:
ešte som sa nikde nestretla na slovensku s presvedčením, že by sa rusi a nemci nemuseli
rusi vs. nemci.. neviem 100 ludi 100 chuti 100 nazorov
skor preco slovaci tak nemusia nemcinu, za to ze sa nevedia naucit ich rec?! niektori ani poriadne slovensky nevedia...