ludia su ..svine...nevazia si prirodu zvierata...a seba uz vobec nie...a to ak by sa malo kazdemu osobne vysvetlovat ze toto neni dobre a neviem co...vlastne vacsina by ta poslala niekam asi....
...hej tazko je ot povedat, zavisi to od situacie,niekto niekoho pekne nastve a on si to potom musi vyburit na ubohom zvieratku a podobne. a mozno niektori to uz maju v genoch...
dobre, berieme do úvahy, že sú rôzne stupne krutosti, žiadny človek sa krutosti nevyhne, ani ty, zakladateľka diskusie...zrejme narážaš na ten najvyšší stupeň krutosti, hraničiaci s abnormalitou, nechápavosťou tej "normálne krutej" (bavme sa len v tejto sfére bez akéhokoľvek pokrytectva) spoločnosti. Takže má to veľa príčin, z viacerých hľadísk: z biologickej (dedičné choroby, kde jedna z prejavov je zvýšená agresivita)...táto je v poriadku, pretože ten človek si to neuvedomuje. Potom je to už horšie, z uvedomenia si, čo robí človek, a robí to, prináša mu to: peniaze, a ďalšie nechutné pôžitky...to sú výsledky. Príčiny sa tu rozdeľujú do kategórií, ktoré sa týkajú minulosti človeka.
a teraz mňa zaujíma, prečo si založila diskusiu? čo sa stalo, že si si toto uvedomila? (mne nevadí táto téma, zaujíma ma príčina jej založenia, nech ma zase prekvapí, čo človečina vymyslela, lebo už som všeličo zažila...preto ani nesledujem dianie vo svete, iba vo svojom okolí)
Coi je podla teba krutost? Krutost k rpirode. kazdy ma na krutost totiz inu mienku a pre kadzeho to slvoe znamena asi nieco ine.
Byt kruty k niekomu k cloveku. Tomu doticnemu muselo byt asi ublizovane a teraz sa chce pomstit ku kazdemu. jednoduche nie? Vcit sa do roli takeho clvoeka, ktory je tyrany uz od malicka. Biti, nikto k nemu nema cit. Tak asi tazko bue lutostiviy aj k inym ludom. Ale ak su ludia kruty, zly co biju ano, a okradaju inych a zmoznuju sa vsetkeho a popri tom mali pekny zivot, nic im nechybalo. Tak to je moc. Ale nie vzdy je dobra.
A krutost k zvieratam, ... to sa neda to by som msuel pisat asi 10 minut o tom a sa mi neche. ucita forma zabavi u deti.
A k prirode? Necenime si to co nam zem dala. A neskor to vseci olutujeme. ale moment. Aka krutost k prirode teraz? znecisotavnie? ale cim? smog? ... vsetko je na nieco dobre a na nieco zle.
Vsetko je to aj tak diskutabilne. urcite by som vedel odpovedat ktratkim zhrnutim ale kedze otazka bola podana obsirne, neda sa prestne odpovedat aspon z mojho uhla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
je vela otazok preco..a odpoved je proste PRETO..
Byt kruty k niekomu k cloveku. Tomu doticnemu muselo byt asi ublizovane a teraz sa chce pomstit ku kazdemu. jednoduche nie? Vcit sa do roli takeho clvoeka, ktory je tyrany uz od malicka. Biti, nikto k nemu nema cit. Tak asi tazko bue lutostiviy aj k inym ludom. Ale ak su ludia kruty, zly co biju ano, a okradaju inych a zmoznuju sa vsetkeho a popri tom mali pekny zivot, nic im nechybalo. Tak to je moc. Ale nie vzdy je dobra.
A krutost k zvieratam, ... to sa neda to by som msuel pisat asi 10 minut o tom a sa mi neche. ucita forma zabavi u deti.
A k prirode? Necenime si to co nam zem dala. A neskor to vseci olutujeme. ale moment. Aka krutost k prirode teraz? znecisotavnie? ale cim? smog? ... vsetko je na nieco dobre a na nieco zle.
Vsetko je to aj tak diskutabilne. urcite by som vedel odpovedat ktratkim zhrnutim ale kedze otazka bola podana obsirne, neda sa prestne odpovedat aspon z mojho uhla.