Okej ludia, takze potrebujem zistit preco zijete radi tam, kde zijete =D Ako viem si to domysliet, ale aj tak na vsetky moznosti mozno nepridem takze...ocakavam srdcervuce vyznania =DDD
lebo piestany su najuzasnejsie mesto na slovensku a nemenila by som. fakt. ziadna ironia. sice tu skapal pes ale ked chcem ist na nakupy tak mam blavu alebo aj vieden kusok a ostatne nema chybu
LEBO SPARTAK TRNAVA a nemame ziadne prijebane narecia alebo co, ale prozprava sa tu pekne tvrdo Chodim tu na super gympel a mam tu rodinu V BA mam dalsiu super rodinu (30 minut od Trnavy) Neni to daleko na zapad do Rakuska ani na juh
hmm, no.. samotnú dedinu mám rada, prostredie, história, príroda, kľud, rekreácia.. všetko... len tííí ľudia... táááá mentalita... proste, jedna babka povedala... a nakoniec to nebola babka ale dedko.... a koniec...
ale žijem tu rada, vo svojej izbe, v našej záhrade, na záhumní, na streche nášho humna, proste je to môj tichý raj v ktorom je pokoj, keď tu nie su moje netere a cela rodina.. ale proste.. je to také.. jednoduché krásne pokojne... ale.. bývať by som si vedela predstaviť inde...
Je zaujímavé ráno odchádzať z Tvrdošína, ktorý mám rada, lebo je to najväčšie doma aj ked tam nič nie je a poobede odomykať Trnavský byt, a v Trnave sú super ľudia a večer prespávať v BA na Vajnorskej. lebo tam to mám všetko dokopy.
@kikooo9 bol si niekedy vnútri? je to veľké asi jak moja izba, záhradka pred domom 1x2 metre a z každej strany tesne nalepení susedia... za také prachy ale hlavne V TAKEJ DIERE?? NIKDY!!!
@bublinqac náhodou mne sa na záhorí samom o sebe páči napríklad malacky sú fajn!! pokiaľ nebývaš zrovna vo VL alebo podobnej úžasnej vesnici
v Lábe som bola raz v živote na návšteve u nejakého Miloša s rodičmi keď som mala asi 7 rokov viac si nepamätám podľa mňa sú všetky tie dediny na jedno kopyto ale keď tam máte trebárs kamarátov alebo tak, nemusí to byť až také hrozné
nezim rad tam kde zijem udajne rad nejsom vobec aj ked rad nezname zit rad zijem tam kde rad nezijem a preto by som inde zil rad ako tu rad... chapete ne?
mmm........ja to tu nenavidim .....uz sme sa veela krat stahovali a ne preto ze sme chceli...museli sme.......a ja na to uz fakt nemam nervy a stale stracam kamosov ...a cele okolie na ktore si zvyknem ....toto je moje 4. bydlisko....zatial .......mozno sa budeme stahovat o rok mozno o 10 rokov ...ja to neurcujem ..ani rodicia ne ..proste koli ockovmu zamestnaniu ....... napr. teraz sme sa tu pristahovalui 1.septembra 09 ......a tam som mala uzzasnu kamosku a vem ze o niekolko mesiacov nase kamaratstvo stroskota......a sa snazim zabranit tomu ...ale aj ked sme sa stahovali po 3.krat tak som stratila 2 vyborne kamosky...a teraz sa ledva pozname......a preto to tu neznasam ...zapadakov- TREBISOV !!!!!!!! ...hoci som sa tu narodila zhodou nahod ....neznasam to tu
a uz ani nemam chut hladat si ovych kamosov ..kto sa stahoval z oblubeneho miesta tak si moje pocity vie uuplne zivo predstavit .....
Do roku 2006 som to tu mal rad, ale teraz sa mi tento ficoland uz absolutne nepozdava. Skoncim skolu, trosku prispejem do HDP (ako vdaku za bezplatne skolstvo a zdravotnictvo) a idem do pice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
žijem tu lebo musím (blee) museli sme sa presťahovať z bratislavy ..
ale žijem tu rada, vo svojej izbe, v našej záhrade, na záhumní, na streche nášho humna, proste je to môj tichý raj v ktorom je pokoj, keď tu nie su moje netere a cela rodina.. ale proste.. je to také.. jednoduché krásne pokojne... ale.. bývať by som si vedela predstaviť inde...
Všeobecne v KE sa mi páči, predsa len druhá najväčšia riť na SVK.
a proste, je mi tu fajn.
Je zaujímavé ráno odchádzať z Tvrdošína, ktorý mám rada, lebo je to najväčšie doma aj ked tam nič nie je a poobede odomykať Trnavský byt, a v Trnave sú super ľudia a večer prespávať v BA na Vajnorskej. lebo tam to mám všetko dokopy.
inak
ja len že keby ste chceli kúpiť dom jeden z týchto URČITE nekupujte!! väčší zapadákov ste ešte nevideli!
@bublinqac náhodou mne sa na záhorí samom o sebe páči napríklad malacky sú fajn!! pokiaľ nebývaš zrovna vo VL alebo podobnej úžasnej vesnici
[/IMG]
a môžem vedieť v ktorej krásnej dedine bývaš?
@cvikmajster
v Lábe som bola raz v živote na návšteve u nejakého Miloša s rodičmi keď som mala asi 7 rokov viac si nepamätám podľa mňa sú všetky tie dediny na jedno kopyto ale keď tam máte trebárs kamarátov alebo tak, nemusí to byť až také hrozné
... u mňa je
Je to presne Miláno.
a uz ani nemam chut hladat si ovych kamosov ..kto sa stahoval z oblubeneho miesta tak si moje pocity vie uuplne zivo predstavit .....