a kto ten pocit podľa teba ešte nikdy nemal? To všetci...aj keď máš šťastie, máš lásku, máš rodinu, máš úspech aj vtedy ťa prepadne úzkosť s tým, že "či to všetko má vôbec nejaký význam"...
Wewo, tie komenty sa týkajú tohoto fóra: » www.birdz.sk/forum/forum.php... nie tohto daného ?lánku. Zrejme sa nejako doplietli ID Inak, asi by som tu nemal ni? robi?, ke?že to asi nie je verejna beta verzia ale tak mudri ludia sa dostanu vsade (preto nechapem, ze som sa sem dokazal dostat ja)
Wewo, zatial sa mi to paci, som zvedavy na pokracovanie Vzdy ked som cital Andyho clanky v casaku a hned na to si precital tvoje komentare, tak som vedel ze clanky od teba by sa mi pacili ovela viac takze drzim palce nech sa to paci aj ostatnim ked to vyjde.. len dufam, ze to nebude kopia zajtrajsich novin, ze to bude mat vlastny dej
a inak prave pisem cez to forum (pozrel som si v historii ID toho clanku), nowy birdz uz nejde cital som si tu diskusiu na twitteri, a to ze to juroot zverejnil je myslim si dost trapne. urcite viac ludi, nie len ja objavili link na nowy birdz skor ako on, ale kazdemu bolo jasne ze jeho zverejnenim by to akurat tak cele dokaslal. a on to urobil.. no co uz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie tohto daného ?lánku. Zrejme sa nejako doplietli ID Inak, asi by som tu nemal ni? robi?, ke?že to asi nie je verejna beta verzia ale tak mudri ludia sa dostanu vsade (preto nechapem, ze som sa sem dokazal dostat ja)
a inak prave pisem cez to forum (pozrel som si v historii ID toho clanku), nowy birdz uz nejde cital som si tu diskusiu na twitteri, a to ze to juroot zverejnil je myslim si dost trapne. urcite viac ludi, nie len ja objavili link na nowy birdz skor ako on, ale kazdemu bolo jasne ze jeho zverejnenim by to akurat tak cele dokaslal. a on to urobil.. no co uz