no je to tak vymyslene lebo potom by si hned mala to co chces... ked sa pre to ani trochu nebudes trapit neurobi ti to potom taku radost ako ked o to (neho)budes bojovat a vyhras. a mozno by ta to (on) o chvilku aj omrzel(o)... alebo inak: ked nikdy medzi nimi nic nebude- zivot by bol bez takehoto zamilovaneho trapenia dost nudny...
Ked hovoris, ze s nimi nikdy nic mat nebudes, potom to musi byt niekto, koho pravdepodobne nikdy nestretnes... mas na mysli nejakych hercov alebo spevakov? Ver mi, ze keby si vacsinu z nich blizsie spoznala, zistila by si, ze nestoja za to, aby sme sa o nich zaujimali. Su to prepite a sfetovane trosky s posliapanou identitou. Ako popraskane balony, ktore media stale nafukuju - keby sa o nich pol roka nezaujimali, nacisto by splasli a nik by si uz na nich nespomenul.
Priznavam, aj mna pritahuju niektore herecky, ale je to cisto po fyzickej stranke. Ak sa mam do niekoho zalubit, musim ho najskor spoznat osobne, nie z rozhovorov v TV a casakoch.
Drzim palce, aby ta viac pritahovali ludia z tvojho okolia
no,praveze to nie je nejaka medialne znama osobnost..je to uplne normalny clovek.som sa donho zalubila,on ma okolo 30,je nizsi a proste tak celkovo.trosku ho poznam,bo sme chodili na jednu zaujmovu cinnost (nechcem menovat,aby nahodou niekto nespoznal o co/koho sa jedna .
dobra otazka! vies, ze aj ja som sa nad nou zamyslela uz asi 100 krat? a odpoved aj tak nepoznam :o( asi je to proste tak, lebo keby sme vsetci mali toho, koho chceme mat, tento svet by bol asi feeeest nudny! ale mozno by bol aj celkom fajn a keby bola pri mne moja vysnena osobka, tak by to bolo lepsie ako uuuuuuzasne :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
To je paradox života...
Priznavam, aj mna pritahuju niektore herecky, ale je to cisto po fyzickej stranke. Ak sa mam do niekoho zalubit, musim ho najskor spoznat osobne, nie z rozhovorov v TV a casakoch.
Drzim palce, aby ta viac pritahovali ludia z tvojho okolia