no ano tie noziky su bezne hlavne pri utierani riadu ale raz bol nejaky dokument ze zvlastne domace nehody a tam jedna baba isla po schodoch so zubnou kefkou v ustach potkla sa tak ze spadla na podlahu tvarou a kefka jej skoncila niekde hlboko v hrdle
pada vselico, len nas to vacsinou tak nenaserie, ako ked nam padne niektora zo spomenutych veci /pokial to ovsem nie je desattisicova vaza po prababicke /
Mne už padlo všeličo.
Napr. som sa chcela pozrieť, čo je na vrchnej polici v chladničke, naklonila som nepriehľadnú misu v očakávaní rezňa, vylial sa na mňa octový nálev a následne ma zasypal hlávkový šalát.
A vždy, keď si v zime sťahujem rukavice, tak minimálne jednu sa mi podarí odhodiť pár metrov za seba.
@1@4 no ano, aj ten nozik dost casto, mne sa to naposledy stalo dnes rano
taka elektronika mi nespadla uz ano, ale neverim ze tu ide len o to, ze nieco ta naserie a ine si nevsimas...mne jednoznacne castejsie padaju take veci, ktore nechcem, aby mi spadli. Keby niekto robil statistiku, hned si vsimne, ze nie som primitiv aby mi z ruky len tak spadlo napriklad pero, ale napriklad taky chlieb...
no ja som dnes tak smiešne kráčala s nožom v ruke divne držiac ho, tak divne, že sa na mňa všetci pozerali s ktovieakými myšlienkami... zvláštne vôbec seba samu vidieť na obede... po dlhých rokoch... nechodím na takéto spoločenské dinnery, lunche a podobne; preto saaj ja zvláštne asi chovám na obede a čo ti spadlo na zem, že taká diskusia? zničený nový koberec?
spadnu aj ine veci, nie len chlieb. ale ked spadnu, tak to tak nenastve
-
mne osobne padaju vzdy padaju okuliare. presne vtedy, ked chcem ocistit sklicka handrickou. kazdy druhy pad = vymena sklicok
no podla mna to moze byt nieco vtom, ze aky vztah mame k danemu predmeru(historicka cena, penazna cena,..), alebo z vedomia, ze pohar sa moze rozbit a chlieb nie... a teda mame podmieneny taky tyk, kt. nam hovori...."a teraz mas pohar v ruke..pozor! moze s arozbit"..a my budeme ho drzat ako oko v hlave...by trebalo urobit pokus: tipujem, ze detom v ugande by nespadol ani ten chlieb z ruky...a mam pocit ze by si ho im ani nevytrhol....
@dad0 - presne o to podla mna ide...ked clovek vie, ze drzi nieco co by nemalo spadnut, tak jeho podvedomie uz zacne triast rukami, pripadne ich na chvilu paralyzuje alebo odvedie tvoju pozornost, len aby ti tie veci mohli spadnut!
@zipporah - ale vcera som mal taky den, ze mi vsetko padalo...zacalo sa to rano chlebom, potom som vsetko rozlieval, aj ten noz mi spadol tesne pred nohy, asi poznate take dni
@tomas - no hej, aj mobil zvykne padat chvalabohu mi este nestihol spadnut zapaleny uhlik do vodnej fajky, som zvedavy kedy to pride
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nielen to, čo v nich držím
v poslednom case my vlasne nic nepada, len obcas slina z ust ked sa zabudnem
Napr. som sa chcela pozrieť, čo je na vrchnej polici v chladničke, naklonila som nepriehľadnú misu v očakávaní rezňa, vylial sa na mňa octový nálev a následne ma zasypal hlávkový šalát.
A vždy, keď si v zime sťahujem rukavice, tak minimálne jednu sa mi podarí odhodiť pár metrov za seba.
taka elektronika mi nespadla uz ano, ale neverim ze tu ide len o to, ze nieco ta naserie a ine si nevsimas...mne jednoznacne castejsie padaju take veci, ktore nechcem, aby mi spadli. Keby niekto robil statistiku, hned si vsimne, ze nie som primitiv aby mi z ruky len tak spadlo napriklad pero, ale napriklad taky chlieb...
-
mne osobne padaju vzdy padaju okuliare. presne vtedy, ked chcem ocistit sklicka handrickou. kazdy druhy pad = vymena sklicok
@zipporah - ale vcera som mal taky den, ze mi vsetko padalo...zacalo sa to rano chlebom, potom som vsetko rozlieval, aj ten noz mi spadol tesne pred nohy, asi poznate take dni
@tomas - no hej, aj mobil zvykne padat chvalabohu mi este nestihol spadnut zapaleny uhlik do vodnej fajky, som zvedavy kedy to pride
a mojej mame zásadne všetky moje kradnuté poháre...