no ak ti mam vanze odpovedat tak kto to ma vediet? Bud ste moc daleko od seba, alebo su v tom ine finty. vsak okolnosti poznas sama ja ich nepoznat .... takze ti neviem ani odpovedat . Mozno snad dakto iny ....
Hm len vies,ked budete udrzovat stale len taky kontakt,ze sa neuvidite,tak postupom casu ta to aj pusti,prejde...a myslim ze Grecko je az prilis daleko na to, aby ste sa stretavali dost casto...
a vztah cez webkamery,sms,ci volania cez internet nema asi prilis dlhe trvanie
no boze, 5 ci vlastne menej 5 mesiacou tam len bola a potom kym sa otukala,,cca5 mesiacou je dost kratky vztah na to aby ma to drzalo aj na taku dialku a najblissie stretnutie asi ziadne hmm to by som nevydrzal, , ja potrebujem aj fyzicky vztah
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Preco si zalozila tuto diskusiu?
preco? lebo?
hmm myslim si, ze je ototrocha postavene na halvu. Preco? ale co preco? preco sa snezh rotopi?
Samotna otazka preco neukzauje alenbo nepopisuje otazku, ako by som to povedal inak.
jednoducho muss tam nieco dodat taby to bola zmysluplna otazka samotne slovo preco podla mna nie je nic
a ked sa ta niekot len tak opyta preco. tal lebo je to tak a pod alebo by som sa stotoznil s prispevkom 2 od Amarfel
lebo milujeme tych,ktori nas odmietaju a ti, co nas miluju,tak pre zmenu tych odmietame my!
je to hold Zivot.
a vztah cez webkamery,sms,ci volania cez internet nema asi prilis dlhe trvanie