Heh tak ok,ale je to akoby reflex..chceč tomu druhemu opísať čo vidis...a musis sa pozrieť z okna..hehe zakaždým to tak je..teda vacsinou..ale prečo?hah ja vidim tiež barak
tak jasne,že teraz tma..sa ani pozreť nemusíte.Ale tak za pekného slnečného dňa to pláti..a platí to aj pre tých,ktorý nevedia o čo ide..vy sa nepozrete von,ked už o tom viete..nieee
Nie nepozrel som sa, nemam to za potreby pretoze presne viem co vidim... druhy barak, male parkovisko, smetaky, nazvy me to ze ihrisko pre deti + auta a to je vsetko. Ci je den alebo noc Takze sa nemusim pozerat von oknom
Ale vo vsebecnosti ked sa to spytas, podnietis zvedavost cloveka a ten sa automaticky pozrie. Totiz ak to povies dost zahadne, clovek si podla mna podvedome mysli, ze tam je nieco specialne pre neho.
Lebo sa pytas co vidime za oknom takze logicky mozog zareaguje "pozri sa von oknom co tam vidis" no a Ty sa pozries, lebo na to sa Ta dotycna pytala.To je podnet pre zmyslove organy, nie pre pamat ani fantaziu. Keby si sa opytala "pamatate si aj z hlavy co vidite ked sa pozriete von oknom?" to by sa ludia nekukali von oknom ,ak by nechceli podvádzať. A všetci nepodvádzajú
Tak ked mi niekto povie, aby som sa pozrela, tak je to asi preto, ze tam nieco zaujimave uvidim...cize sa logicky pozriem. Ked mi niekto povie ze umi okno, zatvor okno, otvor okno, tak si to minimalne rozmyslim (lebo ja som od prirody lenivy clovek . Ked mi niekto povie, ze skoc z okna, tak neskocim (ako kebyze viem lietat, tak to je ina vec samozrejme
A po precitani tvojho prispevku som sa prirodzene von oknom pozriet nesla, lebo by mi to bolo nanic platne, kedze mi nechces nic ukazat...
no asi sa tam pozre lebo sa tam nekukal a teda nevidel nic...a ty ho zdeptas ze chudak nevie a tak sa snazi odpovedat ale najprv to musi zistit aby sa nestrapnil ked povie cervene auto a ziadne tam nebiude....chapes? D
super otazka no ja som sa z okna nepozrela, aj ked ma to tahal a co vidim? tak vidim fontanu, park, deti - tie skor teraz pocujem ako vidim , chodnik hmm v podstate .. ved ja mam krasny vyhlad z okna
a preco sa pozru? no myslim, ze preto, lebo sa chcu o tom mozno presvedcit ci je to naozaj tak a teraz mam velke nutkanie otocit hlavu o tych 90 stupnov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale je to reflex keď niekto pozrie..
Ale vo vsebecnosti ked sa to spytas, podnietis zvedavost cloveka a ten sa automaticky pozrie. Totiz ak to povies dost zahadne, clovek si podla mna podvedome mysli, ze tam je nieco specialne pre neho.
A vidím také divné pološeré sídlisko..
A po precitani tvojho prispevku som sa prirodzene von oknom pozriet nesla, lebo by mi to bolo nanic platne, kedze mi nechces nic ukazat...
a preco sa pozru? no myslim, ze preto, lebo sa chcu o tom mozno presvedcit ci je to naozaj tak a teraz mam velke nutkanie otocit hlavu o tych 90 stupnov