@1 minimalista a este k tomu pesimista, v zivote musis mat vzdy nejaky svoj priestor, ale mozno sa ti zda, ze ho mas teraz malo... zelena by mohla symbolizovat klud alebo mier, cize nejake hadky by si nemal prezivat..
normalny modry nafukovaci balonik priviazany na takej snurke, asi ho drzim v ruke...okolo je tiez vsetko modre, nepaci sa mi to...ale toto som si ako prve predstavila, co uz
to, ze si povedala, ze sa ti to nepaci, to by mohlo znamenat, ze sa ti nieco v tvojom zivote nepaci...s niecim mozno nie si spokojna, ta snurka...mozno sa citis aj obmedzovana, alebo ze by si sama niekomu krivdila?
vsetko modre... mozno rada snivas, alebo rada si snivala, ale nevyslo ti to, tak si sa na to vykaslala a snom neveris... to ma napadlo
a este, ako clovek si normalny ako kazdy iny, nicim vynimocnym nevynikas, taky stereotyp...
@9 tiez si klasicky typ cloveka ... snivas, si hlbava, chapava, pomozes ked mozes, ale... mozno ti nieco chyba, niekedy sa citis prazdna... mas nejaky zivotny deficit, ale inac.. vyzera to s tebou dobre
@10 rovnako aj s tebou, ako v 9ke, ale... si opatrna, alebo ako to povedat... riadis sa tym, ze istota je istota skor...
@16 , je tam slovo pravdepodobne, cize to nemusi byt pravda
@17 , ja len filozofujem , vies, pokial sa k tomu bude stavat niekto tak ako ty, tak ti to fungovat nebude, proste si skeptyk a rad si rypnes do ludi...a...
hovoril som, ze to funguje vo vacsine pripadov, a nikde som nepovedal ze sa vyznam do ludi, ja sa len snazim najst vyznam vo vasich balonoch! tak si to vaz
@18 tak na teba sedi to iste co na vejushku, len tie mraky a zavazia mozu symbolizovat nieco ako problemy, zataz, ktora ta trapi, ale ty im lahko odporujes, a ides stale dole, ale skus sa ich nejako zbavit
@19 myslim ze v tvojom zivote ma miesto aj slovo Laska, alebo zeby dievca?...kedze je v rovine tvojho srdca, no neviem, to mas zlozite ...a este... rad sa odputavas od reality a proste si len zijes, slobodne..
Oranžový balón (ktorý sa ihneď zmenil na žltý), letiaci hore, no mierne doprava, šnúrka za ním visí, pozadie biele. A nič sa nehýbalo, všetko to bolo ako obraz
@22 hej to ze to mam zlozite mi povie kazdy vestec/vestica alebo mi povie ze vytvaram negativne pole a preto musi vestenie prerusit a vzapati si odomna vypyta peniaze za to ze sa musela pekelne sustredit na moju mysel
@25 lebo vzdy pri mne rachaju a najlepsie ked som bola mala sedela som na zachode som nafukovala svoj krasny ruzovi srdieckovy balon a cim bol vacsi tym bol krajsi... a... naraz mi rachol v ustach
@33 prepac, ja nie som ziadny vestec a nepytam od nikoho peniaze... ja len hadam, ale snazim prelozit to co hovoria vase balony.. nemusis tomu verit..to je len taka sranda... bud to bude fungovat, alebo nebude..ale...
kasli na to bud tomu never a nechod na tuto temu, alebo to ber iba ako srandu, a snaz sa pochopit, o co tu ide... este raz si precitaj to co je prve pod nadpisom
ja som si predstavila ten tvoj zlty balon co mas vo videoblogu asi preto ze to bol jediny balon co som dnes videla tak povedz,je so mnou vsetko v poriadku?
normalny stredne velky balon,nieco medzi fialovou a ruzovou.modre pozadie.balon sa akoby vznasal na jednom mieste,dole je zviazany snurkou ktora volne visi vo vzduchu... taaak aka som a kto vlastne som?
moj balon je ten co sa v nom lieta, neviem ako sa vola, je zltomodry a ja som v nom, neviem ci sama, to je jedno a je nadherne pocasie, svieti slnko a pofukuje trochu, taky podvecer, babie leto, .... jaaaa chceeeem byyyyt v nom!!!
ja som mala taky zeleny balon s takym hviezdickovym vzorom na takej gumičke ktory ked drzis za tu gumicku a buchas sa ti odraza o ruku take jak jojo balon no a povec mi dačo teraz .. a mohla by som povedať o balonoch bárčo ujo ma firmu z balonmi aj na svadbach take srdcia balonove robi velke wáááá pecka
@minora - obrovsky zlty balon.. no to bolo dost slabo opisane ale skusim... :p... vyjadruje s teba vela stastia, a v zivote... mozno aj zivote si nasla konecne, alebo je nadohlad dalsie stastoe...proste stastie, smiech, to by malo byt tvoje... ale ta snurka.....hm... nieco ta drzi, nejaka zataz...mozno ti niekto krivdi... ale v porovnani s tvojim stastim to je zanedbatelne
mno takze vidim balkon plny kvetov, na jehov farbe nezazeli... balkon v panelaku, asi 7poschodovom...pripomina skor verandu nejakeho domu... je nezvycajny... co mi o mne povies?
Ja som si predstavil stredny zlty balon v ktorom je voda a pomali sa doplna lebo balon je zavezeny na vodovodnom kohutiku .A pritom ani neviem preco som si to tak predstavil,zltu nemam velmi v laske...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
vsetko modre... mozno rada snivas, alebo rada si snivala, ale nevyslo ti to, tak si sa na to vykaslala a snom neveris... to ma napadlo
a este, ako clovek si normalny ako kazdy iny, nicim vynimocnym nevynikas, taky stereotyp...
jedna taka plny lasky, laskyplna, chapava, hlbava...a druha... stastna, plna optimizmu a blazniva
citis sa slobodne, hlavu mas plnu snov a napadov..a... veris si
samozrejme, ze som si to takto nepredstavil
@10 rovnako aj s tebou, ako v 9ke, ale... si opatrna, alebo ako to povedat... riadis sa tym, ze istota je istota skor...
neverte mu, je to podvodnik!
@17 , ja len filozofujem , vies, pokial sa k tomu bude stavat niekto tak ako ty, tak ti to fungovat nebude, proste si skeptyk a rad si rypnes do ludi...a...
hovoril som, ze to funguje vo vacsine pripadov, a nikde som nepovedal ze sa vyznam do ludi, ja sa len snazim najst vyznam vo vasich balonoch! tak si to vaz
@19 myslim ze v tvojom zivote ma miesto aj slovo Laska, alebo zeby dievca?...kedze je v rovine tvojho srdca, no neviem, to mas zlozite ...a este... rad sa odputavas od reality a proste si len zijes, slobodne..
kasli na to bud tomu never a nechod na tuto temu, alebo to ber iba ako srandu, a snaz sa pochopit, o co tu ide... este raz si precitaj to co je prve pod nadpisom
som psychopat,čo? xD
a farebny..
tak co som ja potom?
ja mám ružovuučičkýýý balónik v hlave teraz:/ a v tvare štvrtej dimenzii...hops:/
urcite si plna optimizmu, zjadne slzy!
ASI SOM ZALUBENA :