že prídu nejaké nepokoje, možno vojna, politický prevrat a tí, ktorí budú mať v tom chaose navrch, nastolia totalitný režim... a každý totalitný režim potrebuje "nepriateľa", či už v podobe inej krajiny alebo "nepriateľa" vo vlastných radoch. A týchto vnú
Nemusi ist prave o nieco takych rozmerov, ako politicky prevrat.. uplne staci, ked sa jednotlivec bude v buducnosti uchadzat o nejaku mimoriadnu pracu, kde ho budu preverovat po vsetkych strankach, rypat do jeho minulosti a na nete najdu fotky ako, povedzme na mol najebany ocurava policajne auto (uviedol som priklad z vlastnej skusenosti, akurat ze ja som pri tom nebol zdokumentovany), no tak si skratka dvakrat, alebo aj trikrat rozmyslia, ze omu tu-ktoru funkciu vlastne idu pridelit Stat sa moze vselico, my sme sa o tom bavili s otcom, ze ako lahko sa daju na webe zistit osobne udaje, sukromne, doverne veci, len preto, ze ludia su sprosti a napisu co im pride na rozum.. inak chvalim @interrupcio , na takuto temu sa da normalne diskutovat, nie ako napriklad "Holite si hrud?" a podobne bludy
ak áno, akú žiletku používaš? alebo strojček? ako často meníš čepele? robíš to kvôli sebe alebo okoliu?
ak nie, nezarastáš, alebo sa ti to zdá divné? máš babu? ak áno, aký ma na to názor?
k téme. myslím, že teraz je toho toľko, že na každého by sa niečo našlo. a myslím, že je dosť reálna šanca, že taká doba nastane. už čoskoro. keď nikto nikomu neverí a každý si ťa/mňa/jeho/ju preklepne.
aj ja to robím, keď spoznám nových ľudí. dám ich meno do googlu.
Keby prišiel niekto ako náš milý nadšený Hitler, tak si myslím, že by mu to až také problémy nerobilo. Keď on, dokázala vyvraždiť niekoľko miliónov ľudí, len tak.. lebo nemali predstavu Nemca (čo on sám nemal), tak si myslím, že podobná vec znie reálne. Lenže, je zas otázne, či by iné strany dovolili, aby sa niečo podobné udialo. Aby likvidovali prevažne mládež, kvôli príspevkom na FB, alebo po vyjadrení z ktorého priam kričí že to bolo ironicky myslené.
@unteachable ano, to máš pravdu čo si písal, ja som schválne uviedol takýto extrémny príklad, pretože ak niekto nedostane prácu, je to malichernosť oproti tomu, keby bol za svoje názory zlikvidovaný...
Predsa len so všetkým, čo som za uplynulé štyri roky na net napísala, doteraz súhlasím, a pár týždňov ešte aj budem. V hentakom hypotetickom príklade by som síce tieto svoje názory nekričala do hlavne tanku trhajúc si košeľu, ale zodpovednosť by som za ne prijímala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ináč nemám tú potrebu uverejňovať takéto veci
rozmýšľala. eventuálne to aj je možné
je to možné!
kto netriedi odpad, je triedny nepriateľ!
ale samozrejme, že ak ovciam leziem na nervy už teraz, čo ma asi tak čaká za dákej diktatúry..........diktatúra je postavená na ovciach
ak áno, akú žiletku používaš? alebo strojček? ako často meníš čepele? robíš to kvôli sebe alebo okoliu?
ak nie, nezarastáš, alebo sa ti to zdá divné? máš babu? ak áno, aký ma na to názor?
k téme. myslím, že teraz je toho toľko, že na každého by sa niečo našlo. a myslím, že je dosť reálna šanca, že taká doba nastane. už čoskoro. keď nikto nikomu neverí a každý si ťa/mňa/jeho/ju preklepne.
aj ja to robím, keď spoznám nových ľudí. dám ich meno do googlu.
@unteachable ano, to máš pravdu čo si písal, ja som schválne uviedol takýto extrémny príklad, pretože ak niekto nedostane prácu, je to malichernosť oproti tomu, keby bol za svoje názory zlikvidovaný...