@matheusko - mne osobne sa to ešte nestalo, ale fakt som dnes v meste videla takú holku - zastavila som ju a povedala jej to - a fakt to ani len netušila, červená bola ako paprika
asi yb som sa snažila byť trocha empatická a vcítiť sa do jej situácie.
A Kati, dnes sa mi stala iná situácia, ale trocha podobná Stáli sme na prechode pred Mlynami a Maja do mňa drgá a ukazuje na holku pred nami. Ja že čo je na nej také zvláštne. Tak kým som sa dostala na jej zadok ... mala potrhané rifle, ale na zadku veľkú dieru a keďže mala asi tanga, bolo jej vidieť takú 1/5 zadku Nevedela som sa prestať smiať JU som mala na to upozorniť!
@hluzar Jano síce neviem čo má vídeo s anketou spoločné, ale ten vesmír je neskutočne krásny, je neuveritelné aký sme my ľudkovia maličky, vlaste nič v jeho nekonečnosti........
ja ti neviem, nechcel by som sa vystaviť tomu že by si o mne myslela že som úchyl čo jej čumel na riť a náhodou tam niečo zbadal ... aj tak by to mohli niektoré zobrať ... :/
Ja určite áno, samozrejme by som sa zachoval podľa etikety ( xD )a decentne bez priťahovania pozornosti naznačil, že by si mala skontrolovať svoju toaletu, alebo pošlem priateľku, aby to povedala za mňa. Od ženy žene je to najprijateľnejšie riešenie.
@1 Veľakrát sa mi stalo, našťastie nie vonku, ale doma, na intráku atď., že som pretiekla a nemala som o tom ani tušenia a museli ma na to upozorniť mama, spolubývajúce...
A povedala by som jej to, prečo nie, to sa stáva. Aj ja by som bola po prvotných rozpakoch rada, že ma na to niekto upozornil, keby sa mi niečo podobné stalo.
asi ano, myslim ze je blbe ju nechat takto chodit po meste, mne by sa pacilo keby ma na to niekto slusne upozornil ale nastastie sa mi toto este nestalo, ale musi to byt strasny trapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A Kati, dnes sa mi stala iná situácia, ale trocha podobná Stáli sme na prechode pred Mlynami a Maja do mňa drgá a ukazuje na holku pred nami. Ja že čo je na nej také zvláštne. Tak kým som sa dostala na jej zadok ... mala potrhané rifle, ale na zadku veľkú dieru a keďže mala asi tanga, bolo jej vidieť takú 1/5 zadku Nevedela som sa prestať smiať JU som mala na to upozorniť!
ale aj toto vídeo je krásne.........filip
preto by som aj ja tej dotyčnej holke povedala, jasne, stručne a potichu čo sa deje
Ja určite áno, samozrejme by som sa zachoval podľa etikety ( xD )a decentne bez priťahovania pozornosti naznačil, že by si mala skontrolovať svoju toaletu, alebo pošlem priateľku, aby to povedala za mňa. Od ženy žene je to najprijateľnejšie riešenie.
A povedala by som jej to, prečo nie, to sa stáva. Aj ja by som bola po prvotných rozpakoch rada, že ma na to niekto upozornil, keby sa mi niečo podobné stalo.
Alebo asi by som jej to povedala aj kebyže ju nepoznám.