to my mame takych dvoch spoluziakov taki nenapadni... najprv jedna ruka akoze krytie.. potom druhy ruka, ukazovak, do nosa, stuch stuch, podideme nizsie s prstom a sup do huby! ako je to dost nechutne, ale ked sa na nich pozera cela trieda a oni sa robia ze nic, akoze ich nikto nevidi ....
môj spolužiak zo základky to robieval pravidelne každý deň...a keby len to...on si tie šušne čo vytiahol z nosa potom zožral :-! dokonca som raz sedela cez hodinu pred ním v lavici a práve si asi špáral nos a ten šušeň hodil vedla mňa na lavicu...myslela som že sa dogrcam.....
fuj,nechapem ich,sak ked im to chuti,tak nech si to jedia nepoznam niekoho kto si špára v nose a neje to..no akurat ja ked sa mi zda ze daku spinku tam mam a jest?no fuj..ved zo vzduchu vsetky zozbierane necistoty..ked si predstavim ze take svinstvo jedia je mi zle:/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@4 to zase spolužiak ešte v prvej triede si vysmrkal nos a vzápätí mi ukázal obsah vreckovky :-! este teraz ma napina