ahojte, je tu niekto kto prenáša predmet do ďalšieho roku? je ešte šanca v letnom semestri, ak som nevyužila všetky termíny na skúšku? nikde som sa nedočítala, či je nejaká šanca... chodím na ukf 1.roč..... ďakujem za každý komentár.
@willbebetter ďakujem... dozvedela som sa dnes, že som nespravila, chodím externe, už som písala mail, ale pochybujem, že mi cez víkend zo školy odpovedia, tak som skúsila napísať sem... takže tak...
ak už nemáš viac termínov na skúšku, tak si predmet prenesieš do ďalšieho ročníka, čiže do zimného semestra o rok..
ale tak na UKF je ešte skúškové obdobie, tak ak si ešte nebola na troch termínoch, tak šancu ešte máš
Tak u nás na prírodovedeckej fakulte v Bratislave pokiaľ ak nespravíš v zimnom semestri a nemáš vyčerpané možnosti aj tak v letnom semestri neriešia nejaké doskúšanie alebo podobne. Predmet musíš prenášať. Ale u Vás v Nitre je to možno inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale omg, na katedru sa ist spytat, nic?
a plati co som napisala. mimochodom, ak uz sa s tym neda nic robit, nestresuj sa s tym. tak prinajhorsom prenesies /zamenis za nieco ine/...
ale tak na UKF je ešte skúškové obdobie, tak ak si ešte nebola na troch termínoch, tak šancu ešte máš