Ahojte som tretiak na Gympli a momentalne prepadavam na pol roku z troch predmetov , možu ma koli tomu vyhodit ? dá sa prepadnut i na pol roku ked prepadavam az z 3 predmetov ?
@stalingrad1000 Nie nevyhodia, samozrejme ak nemas nachylene aj spravanie ! A co robis na gymnaziu ? Na vysku asi sotva pojdes a inak po tom chces co robit ?
@martin872 vies co na zakladke som bol vcelku dobrý , tak som sa rozhodol že podem na gympel ale na gympli sa mi vobec nedari , no a chcem minimalne skoncit strednu a potom po ocovi prevezmem podnik .(na vysoku asi nepodem , ale možno že by som to skusil , možno za dva roky mi to bude znova pálit
V skutocnosti skolu vobec nepotrebujes ^_^ mas predsa podnik, teda dokedy a myslim ze tych 5 a pol strany sa na gymnaziu problem naucit nie je, len menej chlastaj a nieco si do tej hlavy skus natlacit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
spýtaj sa profesorov. vyzeráme ako veštica berta?
Tak som to teda skoro dokázala
(.....................