teda za predpokladu, že majú obojok či postroj a práve nenaháňajú zver.....
ako človek 3 krát napadnutý psom (nie, nemučila som ich) a súčasne smútiaci za dvoma stratenými mačkami (náznak popravy, bývali sme pri lese) mám z toho zmieša
Ťažko povedať, nájdu sa idioti na obidvoch stranách tohto problému. Nemyslím, že toto je najlepšie riešienie, ale nemám dostatok informácií aby som sa mohol vyjadriť, nie som polovník a tento problém ma nezaujíma, ani sa ma nejako netýka, osobne mi ale príde smiešne ako psíčkari hrajú na city, hlavne ta Haulíková
@bress Hovorím o prípadoch kedy išla napr. rodina na prechádzku, pes bol na vôdzke a zastrelili im ho...
A ešte k tomu zákonu. Ak vám zastrelia psa, ktorý má obojok, nikto nebude potrestaný, len dostanete malé "odškodné"...Stále je to nedoriešené, no môžme byť radi, že aspoň niečo..
teší ma to...polovníci sú svine proste ked majú zbraň tak strielajú o život a to skoro všetci poriadne ožratí........(teraz hovorím za našich dedinských)
jeden dokonca bez váhania zastrelil psa svojho kamaráta ktorý behal po ulici čo navyše poľovnícky revír nie je.....
PES MUSI BYT NA UZEMI NASEJ OBCE NA VODITKU. JE TO DANE VZN, KTORE VYDALO MESTO. A AJ TAK MAJITELIA NIEKEDY NEPOUZIVAJU VODITKA. ROVNAKO ICH NEZAUJIMA ZE ICH ZVIERA UTOCI NA DIVU ZVER ALEBO VTACTVO V LESE.
JA SOM ZA TO ABY SA STRIELALO PO MAJITELOVI A NIE PO PSOVI.
POLOVNICI SU SUCASTOU ZDRUZENIA, KTORE SA STARA O PRIDELENY REVIR. TIEZ SI CHRANIA LEN IM ZVERENY MAJETOK.
Ja som za. to čo som videla že zastrelili niekomu psa len preto že boli na prechádzke a on si voľne behal. Mala som chuť zabiť toho debila čo zabil toho psa. Aj keď zas chápem, že by sa mal brať ohľad na tú zver. Ale súhlasím s @matheusko za to môže pán a nie pes.
@7 odškodné to je teda fakt dačo. nechápem ako si niekto môže myslieť, že peniaze dokážu nahradiť život.
Inak prečo hneď strieľať ? (Aj keď nejaké divé zviera ohrozuje ľudí a pod. raz tušim medveďa tak zabili ?) Prečo ľudia musia hneď všetko zabíjať a ísť do extrémov ?!?! Uspávacie šípky a pod. existujú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Je to fajn, ze to takto oddelili, ze ked ma obojok alebo tak.
A ešte k tomu zákonu. Ak vám zastrelia psa, ktorý má obojok, nikto nebude potrestaný, len dostanete malé "odškodné"...Stále je to nedoriešené, no môžme byť radi, že aspoň niečo..
jeden dokonca bez váhania zastrelil psa svojho kamaráta ktorý behal po ulici čo navyše poľovnícky revír nie je.....
JA SOM ZA TO ABY SA STRIELALO PO MAJITELOVI A NIE PO PSOVI.
POLOVNICI SU SUCASTOU ZDRUZENIA, KTORE SA STARA O PRIDELENY REVIR. TIEZ SI CHRANIA LEN IM ZVERENY MAJETOK.
@7 odškodné to je teda fakt dačo. nechápem ako si niekto môže myslieť, že peniaze dokážu nahradiť život.
Inak prečo hneď strieľať ? (Aj keď nejaké divé zviera ohrozuje ľudí a pod. raz tušim medveďa tak zabili ?) Prečo ľudia musia hneď všetko zabíjať a ísť do extrémov ?!?! Uspávacie šípky a pod. existujú