Uz 3 mesiace fajcim najprv nepravidelne potom kazdoddenne. Vcera som to trosku prehnal a vyfajcil som jeden a pol krabicky. Zistil som ze nikotin mi robi dobre ked som unaveny prebere ma. Ked som nasraty ukludni ma. Dnes som si radsej nezapalil. Ale chyba mi to. Co je najmenej nebezpecna nahrazka za cigarety? Snupaci tabak? Zuvaci tabak? Nikotinove zuvacky, naplaste? Potrebujem nikotin. Vraj snupaci tabak je omnoho silnejsi a navikovejsi ako tabak z cigariet, druha strana mince je ze je onoho menej skodlivy.
Uvedomit si, ze ho fakt nepotrebujes a odolat aspon tyzden nutkaniu si zapalit, kym nemas vzity zvyk si zapalit pocas nejakej aktivity a to, ze to vlastne nechces. (aspon to mi pomaha ked mam obcas dni, ze si nechcem zapalit
ja si ani neviem predstavit, ze by som bola na niecom zavisla tak, ze to budem robit aj ked nechcem prepac viem, ze ti to moc nepomoze, ale to fakt nejde proste si povedat, ze s tym prestanes a je konec?
Ja som fajčil, vyše trištvrte roka... Prestal som tak, že som si skrátka jeden deň nezapálil... Asi 5 dní som mal depky a potom som si už odvykol ... Lebo som chcel... Veľmi...
@neznamyclovek mne to az tak nechyba len mi to dava energiu... Vydrzim dlhsie pracovat a rychlejsie mi to mysli. A podla niektorych studii ma nikotin sam o sebe pozitivny vplyv na nase zdravie » www.vitalia.cz/clanky/obrat-bu... skodlive je akurat samotne fajcenie.
Moj nazor je, ze ziadne naplaste a pod. ti v tomto cigarety nenahradia, lebo to ukludnenie v nasratosti a podobne veci su skor psychicka zalezitost, ukludnenie pri pocite tahani cigarety, viac nez samotne posobenie nikotinu. Ja fajcim niekolko rokov, a kludne aj ked fajcim napr. jeden cely tyzden aj 20 denne, dalsi tyzden mozem s uplnym kludom nefajcit vobec, pripadne tak jednu symbolicku pred spanim, s tym ze si za cely den ani nespomeniem ze by mi nieco chybalo. Takze velmi nechapem ze niekomu moze robit az taky problem prestat fajcit ked naozaj chce - to teraz teda nemyslim teba, ale ludi co nariekaju ako nevedia s fajcenim prestat (a potom napriklad vyhlasia ze preco fetak proste jednoducho neprestane brat drogy, kym sami nevedia odolat ani len obycajnym cigam aj ked im zavislost prekaza).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov