Ahojte chcela by som sa spýtať, či sa dá, resp. či má niekto skúsenosti s prestupom na inú strednú školu po skončení prvého roka, čiže so začatím na novej strednej od 1. ročníka. Chcela by som prestúpiť z gympla na PaSA-u
@simka1311 jednoducho som zistila, že na to nemám, nebaví ma, a ak by sa náhodou niečo prihodilo a nemohla by som ísť na VŠ, tak by som skončila maximálne ako predavačka, čo ozaj nechcem. Ďalším dôvodom je slovná šikana od 70% spolužiakov a nájde sa aj zopár učiteľov, ktorým som evidentne dosť nesympatická a taktiež sa mi celkovo nepáči tá škola..
@liliannak tak chod na nejaku inu skolu... z vlastnej skusenosti ti vravim..ja mam pedagogicku a tiez z nej nemam nic okrem maturity... teda zalezi mozno aj aky chces odbor..ja mam ten najdebilnejsi aky moze byt
@simka1311 ja akože mám v plane ist na výšku len ide o to, že radšej sa tomu budem kusok venovat ako horko-tazko skoncit so stvorkami 0_0 a aky mas odbor?
to si rozhodne nemyslim ale nezvladam len predmety, ktore na stopercent nebudem studovat, t.j. matematika, chemia ci fyzika naopak z predmetov ako su slovencina ci anglictina som najlepsia v triede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja mam pedagogicke lyceum