Pre mna je dolezitych len malo ludi a to moji 2 naj priatelia a par ludi, s ktorymi sa vidam sice menej, ale pozname sa uz od zakladky.
A samozrejme poznam vela ludi, rodinu, spoluziakov, braskovych kamosov, z brigad, ale bez nich by som si svoj zivot predstavit vedela, nie su mi nenahraditelni...
Ale bez par ludi, teda bez svojich skutocnych priatelov si svoj zivot neviem uz predstavit.
detto.. su kamosi a "kamosi".. bez kamosov sa podla mna neda zit, ale bez "kamosov" sa to da zvladnut.. aj ked v dnesnej dobe je dobre poznat ludi, co poznaju ludi atd.. ale potom to su uz v podstate len znami a nie "kamosi".. .. chapeme sa?
asi som na tom podobne, ako doteraz prezentovane nazory... takych tych naj priatelov mam asi dokopy len 6... ale to su ludia, bez ktorych by to bolo fakt ze tazke... a z duse nenavidim, ked si niekto spravi album "moji priatelia" a tam nasackovanych 100 ludi,a pri kazdom ze looobkam moc... tak ako, take priatelstva ja nemusim, aa, znamy nie su priatelia ale, je fajn mat vela znamych... moze sa to zist
ja by som bez troch nevedela fungovat...ono, uz su to take vztahy overene casom, situaciami, problemami a hlavne tami pevnymi istotami...ked niekoho poznate 15 rokov, uz sa stane sucastou vasej existencie...
Každý z nás potrebuje niekoho kto by pri ňom stál... a priateľ, pravý priateľ by ti mal byť takou oporou akú potrebuješ...každý z nás si zaslúži ľúbiť a byť ľúbený a práve priateľ ti dodáva istotu že na svete je minimálne jeden človek ktorému na tebe záleží...Preto sú priatelia aspoň v mojom živote dôležitý...sklamania z lásky ma robia nedôverčivou a smutnou a vždy mám pri sebe niekoho kto mi pomôže a kto mi vyčarí úsmev na tvári...PRIATELOV...
Ja neviem...mam asi 3 kamosov a 1 kamosku bez ktorych by bolo tazke zit..a potom mam kopec ludi okolo mna, s ktorymi je sranda, nenudim sa s nimi atd. lenze zivot bez nich by bol niekedy ovela krajsi ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A samozrejme poznam vela ludi, rodinu, spoluziakov, braskovych kamosov, z brigad, ale bez nich by som si svoj zivot predstavit vedela, nie su mi nenahraditelni...
Ale bez par ludi, teda bez svojich skutocnych priatelov si svoj zivot neviem uz predstavit.