tento pribeh som uz raz pocula.. a je vlemi smutný mam rada take pribehy. ale k teme...myslim ze je dost tazke odpovedat na tvoju otazku .. myslim ze to ten syn nemusel hned takto vzdat.. je jasne ze rodicia sa nebudu starat o cudzie dieta.. ktoré je tak vazne chore ale je uplne ine ked sa jedna o ich vlastne.. takze .. ten syn mal prist normalne domov a pred tým povedat rodicom co sa mu stalo..
zalezi na tom, ze z ktoreho uhla pohladu pozeras na tento pribeh...rodicia by sa tiez zachovali inak, keby vedeli, ze to je prave ich syn, ale ani on nemal hned zacat a zaroven prestat skakat z budov...
Myslím že mal povedať že je to on... ako tu niekto povedal.. bolo by ťažké sa starať o hendikepované cudzie dieťa... ale vlastné... to je už niečo iné..
Pribeh zaujimavy i ked ma svoje medzery. Ale tak to len znaci o ludskej blbosti. Kedze rodicia sa inak pozeraju na svoje deti a inak na cudzich. Cize vojak bol blbe nie len preto ze nepovedal ze sa to je o nom ale hlavne preto ze skocil. Rodicia mali podla mna normalny pristup, nikto nevie ake starosti mali oni a vacsina ludi sa zachova presne takto.
@2 to vyjadrila naozaj presne. Ale aj tak nemyslim, ze by sa tak, ako ti rodicia mal zachovat kazdy. Dobre, mozno to je 'cudzi' clovek, ale stale CLOVEK. Nikdy nemame tolko problemov, ze by sme nemali cas ci priestor pomoct, naviac ak nas o to ziada niekto milovany!
mozno to povedat mal...ale spravil dobre...ti rodicia boli...ja by som toho cahalan prijala nech by bol akykolvek...ani by som nad tym nerozmyslala....
@6@7 pekne napisane a chcem vidiet ako prichylite handikepovaneho ked budete mat takych 30-40 rokov, dospele deti, na krku hypoteku, leasing, pracu atd ako sa budete starat este o uplne neznameho cloveka. Su to len sproste kecy tak sa aspon netvarte ako matky terezy. Su 2 rozdielne veci ak sa mate starat o vlastne dieta/clena rodiny a uplne niekoho cudzieho navyse.
Rodicia sa zachovali tak ako by sa zachoval kazdy. Kto by sa o neho staral, keby im vraviel pravdu? On nemal rodinu? To sa ho moli v tvojom pribehu tiez opytat.
Na mieste vojaka by som netrepal do vetra a neklamal. POvedal vraciam sa domov a mam iba jednu nohu a ruku. tesim sa na vas a cakajte ma. A na mieste rodicov tesime sa na teba
mal povedat ze to je on...rodicia by sa k tomu inak postavili...kebyze mi syn ohendikepovie tak sa onho budem inak starat ako o cudzieho...bol to somar ze im to nepovedal...a ti rodicia...chudaci ze mali takeho blazna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Na mieste vojaka by som netrepal do vetra a neklamal. POvedal vraciam sa domov a mam iba jednu nohu a ruku. tesim sa na vas a cakajte ma. A na mieste rodicov tesime sa na teba