Dlho som čakal ako sa rozhodne Matovič pomocť nízkoprijmovým pracujúcim ľudom a dochodcom ktorých sa najviac dotkli zvyšujúce sa ceny energií a potravín. Cakal som teda že sa Matovič zameria na túto skupinu ludí a nie na všetky rodiny s detmi. Matovič vyčlenil 1 miliardu eur na zvýšenie prídavkov na deti, takže rodiny s detmi budú mať viac danových bonusov a večšie prídavky. Koniec koncom najviac na tom zarobia tí čo majú dnes 8 detí. Toto povedie len k tomu, že sa v osadách budú ludia "rozmnožovať" ešte XYZ násobne viac, a to ekonomike nijako nepomože iba uškodí !
Lepšie by bolo investovať peniaze výlučne dochodcom a nízkoprijmovým ludom a to vo forme niečoho čo im bude prinášať neustále zisk. Napríklad 1 miliarda by sa lepšie využila na kúpu elektrokrbov a na stavbu nových ploch kde by sa sadili stromy Paulownie. Chudobné obyvatelstvo by si následne mohlo chodiť na týchto územiach chodiť zbierať drevo a kúrili by si drevom. Nebol by odkázaní od vykurovania plynom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Lepšie by bolo investovať peniaze výlučne dochodcom a nízkoprijmovým ludom a to vo forme niečoho čo im bude prinášať neustále zisk. Napríklad 1 miliarda by sa lepšie využila na kúpu elektrokrbov a na stavbu nových ploch kde by sa sadili stromy Paulownie. Chudobné obyvatelstvo by si následne mohlo chodiť na týchto územiach chodiť zbierať drevo a kúrili by si drevom. Nebol by odkázaní od vykurovania plynom.
Príjmy Ježiša a zahod tú svoju nenávisť a zlobu
Odkial ty vieš ako na tom finančne som ? Ved ty neveríš tomu čo píšem, alebo si zase vyberáš z mojich úst len to čo ti o mne vyhovuje ? Aj tak še dá