Ak by sa pomocou zdravotnictva raz dal predlzit zivot na 900 rokov,teda že by sa vytvorili super organy ktore by dokazali pracovat až 900 rokov a takisto telo by bolo odolne voci vsetkym chorobam teda neexistovali by už žiadne choroby ktore by sa neda
@crowley ale zober si to tak že celych 900 rokov by si mal plnohodnotnych , teda tak ako sa citis fyzicky fit v 18 tak isto by si sa citil trebars aj v 800 rokov
@stalingrad1000
Moja rodina by bola mŕtva takže ak by som si to aj dal tak o 10 rokov by som si vpálil guľku sam.Nikto nemôže žít tak dlho už po 100 rokoch by si to nezvládal
@crowley jak že by tvoja rodina bola mrtva ?
hovorím ti že si to mas predstavit tu situaciu že by si mohol žit až 900 rokov , a ver tomu že raz ludstvo to dokaže a raz to bude možne vsak už teraz sa vyrabaju umele organy , pripadas mi krocha naivny . aj nasi davni predkovia by povedali že je nemozne lietat do vesmiru ale predsa to dnes mozne je
@openmindedfreak ale však už som napísal že naplno teda fyzicky aktivny by si bol celych 900 rokov , teda aj trebars 852 rokov by si bol este vcelku dost aktivny , teda nebol by si taky aktivny ako trebars v 18tke ale stale by si bol natom dobre
A preľudnenie nikdy nebola, nie je a ani nikdy nebude problémom
Ak by sa celá svetová populácia postavila vedľa seba, zabrali by len priestor s rozmermi mesta Los Angeles. Ak by sme pre každého tohto človeka vyhradili priestor malého bytu, zabrali by len priestor o veľkosti štátu Texas. A to myslíme len v dvoch rozmeroch. Ak by sme rozmýšlali nad poschodiami...Tak ak by každý človek na svete žil len v štáte Texas, mohol by mať skutočne veľmi slušný priestor na život. Preľudnenie je neskutočná hlúposť. Naša Zem nepojme 7 miliard, ale kludne 7 bilionov ludí bez problémov.Ale samozrejme, o tom čase už budeme dávno osídľovať iné planéty... » en.wikipedia.org/wiki/Terraformi...
"Ľudia zaberajú na Zemi veľmi málo miesta. Keby tie dve
miliardy obyvateľov, ktorí zaľudňujú Zem, stáli trochu
natlačení ako na tábore ľudu, ľahko by sa vošli na námestie
dvadsať míľ dlhé a dvadsať míľ široké. Ľudstvo by sa
mohlo vtlačiť na najmenší ostrovček Tichého oceána.
Dospelí vám určite nebudú veriť. Predstavujú si, že
zaberajú veľa miesta. Pripadajú si obrovskí ako baobaby." (Antoine de Saint-Exupéry, Malý Princ)
A ani s prírodnými zdrojmi nie je problém. Nielenže sú nevyčerpateľné, ale naopak, je ich stále viac a sú stále dostupnejšie. Znie to kontraintuitívne, ale je to tak: » docs.google.com/document/d/13jM...
nie, nechcel by som to. načo by som žil tak dlho? čo by som robil furt? nemohol by som mat deti? neviem, jako zatial po nich nejako netúžim, ale unikla by vlastne jedna z hlavných podstát bytia.
znie to sice fajn, byt stale fit, ale neviem si to dost dobre predstavit. a kurva..900rokov do roboty chodiť??
Bez váhania by som prijala. Vychovala by som niekoľko generácii adoptovaných detí, a ak by ma život nebavil, tak by som sa proste zabila. A vlastenecké cítenie som nikdy nemala, takže by mi nechýbalo. Veď za 900 rokov v plnom zdraví sa toho dá toľko naučiť a vyskúšať!
Dopujeme sa liekmi, zachraňujeme slabé jedince, umelo nechávame pri živote umierajúcich ľudí, bránime počatiu antikoncepciou, ženy si maľujú tváre chemickými výrobkami, ktoré sú testované na zvieratách, chirurgicky si upravujú telo, čítame "knihy" na elektronických čítačkách, komunikujeme cez obrazovky, ničíme lesy, spôsobujeme úhyn stoviek druhov na Zemi...
Všetci žijeme "proti prírode" a využívame výhody modernej doby, takže mi odpusť, ale tvoj argument "Ide to proti prírode a také ja odmietam" sa mi zdá trochu bezpredmetný.
Tak ja mozno hej ale ten superstat by nedokazal fungovat, tak hlavne naco je vlada a ministerstva ktore rozhoduju ked vlastne nebude o com rozhodovat. Obchod medzi statmi by nebol, mali by vsetky peniaze a mohli sa rozhodnut ze tu zvysia platy ale potom by boli peniaze bezcenne. Takze to uz radsej zrusit stat a mat len svetove pravidla ktore aj tak dodrzi iba polovica ludi takze 900 rokov ano ale stat ne.
Co by som tu robil 900 rokov? Ono to je tazko a keby to tvoji blizky nechceli? Tak ostanes sam. To by som nechcel. Predstavte si byt bez jedineho blizkeho .
Mozem poprosit tu diskusiu kde si to cital? Dakujem.
jasneee, aj tak tu niesom citovo k nicomu naviazany. Nech si vezmu co len chcu a mne daju kludne aj nesmrtelnost, zaujima ma ako ludstvo pokroci a urcite chcem navstivit zopar galaxii, popripade zazit koniec vsemiru.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Moja rodina by bola mŕtva takže ak by som si to aj dal tak o 10 rokov by som si vpálil guľku sam.Nikto nemôže žít tak dlho už po 100 rokoch by si to nezvládal
fuj ty kokso!!!
hovorím ti že si to mas predstavit tu situaciu že by si mohol žit až 900 rokov , a ver tomu že raz ludstvo to dokaže a raz to bude možne vsak už teraz sa vyrabaju umele organy , pripadas mi krocha naivny . aj nasi davni predkovia by povedali že je nemozne lietat do vesmiru ale predsa to dnes mozne je
Nie ja som len realista aj keby bude to len pre milionárov a bežný ľudia budu umierať od hladu a smedu
:letim:
chcem deti~
A preľudnenie nikdy nebola, nie je a ani nikdy nebude problémom
Ak by sa celá svetová populácia postavila vedľa seba, zabrali by len priestor s rozmermi mesta Los Angeles. Ak by sme pre každého tohto človeka vyhradili priestor malého bytu, zabrali by len priestor o veľkosti štátu Texas. A to myslíme len v dvoch rozmeroch. Ak by sme rozmýšlali nad poschodiami...Tak ak by každý človek na svete žil len v štáte Texas, mohol by mať skutočne veľmi slušný priestor na život. Preľudnenie je neskutočná hlúposť. Naša Zem nepojme 7 miliard, ale kludne 7 bilionov ludí bez problémov.Ale samozrejme, o tom čase už budeme dávno osídľovať iné planéty... » en.wikipedia.org/wiki/Terraformi...
"Ľudia zaberajú na Zemi veľmi málo miesta. Keby tie dve
miliardy obyvateľov, ktorí zaľudňujú Zem, stáli trochu
natlačení ako na tábore ľudu, ľahko by sa vošli na námestie
dvadsať míľ dlhé a dvadsať míľ široké. Ľudstvo by sa
mohlo vtlačiť na najmenší ostrovček Tichého oceána.
Dospelí vám určite nebudú veriť. Predstavujú si, že
zaberajú veľa miesta. Pripadajú si obrovskí ako baobaby." (Antoine de Saint-Exupéry, Malý Princ)
A ani s prírodnými zdrojmi nie je problém. Nielenže sú nevyčerpateľné, ale naopak, je ich stále viac a sú stále dostupnejšie. Znie to kontraintuitívne, ale je to tak: » docs.google.com/document/d/13jM...
znie to sice fajn, byt stale fit, ale neviem si to dost dobre predstavit. a kurva..900rokov do roboty chodiť??
Dopujeme sa liekmi, zachraňujeme slabé jedince, umelo nechávame pri živote umierajúcich ľudí, bránime počatiu antikoncepciou, ženy si maľujú tváre chemickými výrobkami, ktoré sú testované na zvieratách, chirurgicky si upravujú telo, čítame "knihy" na elektronických čítačkách, komunikujeme cez obrazovky, ničíme lesy, spôsobujeme úhyn stoviek druhov na Zemi...
Všetci žijeme "proti prírode" a využívame výhody modernej doby, takže mi odpusť, ale tvoj argument "Ide to proti prírode a také ja odmietam" sa mi zdá trochu bezpredmetný.
Mozem poprosit tu diskusiu kde si to cital? Dakujem.