Keď róm dokončí vysokú školu, bude dobrým politikom a usúdim že bude dobre reprezentovať tak áno. Ale väčšina rómov úspešne neskončí ako základnú školu...
ale ako mne je jedno, podľa mňa aj Róm (alebo Maďar, Rusínec, Vietnamec) by mohol byť slovenským prezidentom, ak by bol slušný a hlavne inteligentný človek s víziou a chuťou urobiť niečo pre rozvoj Slovenska, tak nech je pre mňa za mňa homosexuálny Róm s Vietnamskými predkami a maďarskou národnosťou)
19. Jozo Raz?! to by som uz fakt nevedel ci by som sa radsej priklonil k ciganovy alebo popovemu spevakovi. Politika je teraz uz dost miesna na to aby sme tam pridavali taketo srandy
je mi to jedno nemam vobec zadne predsudky
a nwm co tu pisete ze prezident by mal byt slovak , sak a rom na slovensku snad slovak neni ??? to ako by ste povedali na cernocha v USA ze neni american aj ked jeho predkovia uz zili v USA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale nemal by byť prezident Slovák?
ale ako mne je jedno, podľa mňa aj Róm (alebo Maďar, Rusínec, Vietnamec) by mohol byť slovenským prezidentom, ak by bol slušný a hlavne inteligentný človek s víziou a chuťou urobiť niečo pre rozvoj Slovenska, tak nech je pre mňa za mňa homosexuálny Róm s Vietnamskými predkami a maďarskou národnosťou)
ani zena prezidentkou mi nevadi..ale z tych ponuknutych nechcem ani jednu..
a nwm co tu pisete ze prezident by mal byt slovak , sak a rom na slovensku snad slovak neni ??? to ako by ste povedali na cernocha v USA ze neni american aj ked jeho predkovia uz zili v USA