Ahojte všetci deviataci a aj stredoškoláci. Ako už iste viete o dva týždne sú prijímačky a určite sa teraz učíte. Rada by vedela či sú až tak ťažké ako učitelia hovoria. Ja som si podávala prihlášku konkrétne na hotelovú do Prešova a Bardejova. Tak prosím
ja si myslim ze na urobenie prijimacok na strednu staci cloveku nebyt hlupy, ale neviem nikdy som ich nerobila a nemcinu na urovni zakladnej skoly dobehnes velmi rychlo
Všetko je to len formalita. Ja som robil prímačky pred rokom a viem ako to je. Stále do vás len tlačia, že ich neporobíte, nezoberú vás na tie vaše školy, že skončíte niekde v stoke. Nie je to tak. Dnes ťa zoberú všade a ak máš aspoň aký taký rozum, mala by si to zvládnuť. Ja som mal strašne ľahké prímačky, bolo to vidno, že boli stavané tak, aby prešiel každý. Keď som videl prímačky, tak asi len 2-3 nezobrali a to museli byť naozaj mantáci. Takéto veci nerieš, ja som sa neučil ani na monitor, ani na prímačky a som tam, kde som chcel byť a ani tu sa neučím
@4 presne ako ja ale teraz po novom u nas na hotelovku sa už robia prijmačky aj z cudzieho jazyka. Ale určite to bude primitivne na to sa netreba ani učiť
Formalita nič iné ako bolo spomenuté v @4 písal som minulý rok a vraj budí ťažké a pod . Z triedy som mal najlepšie primacky aj monitor a to niesom jednotkar ani dvojkar D
Ja to mam v prdeli ako aj 9 rokov zakladky príjmu ma na obe kedže na som dobre spravil monitor a prijmačky možu byť keď je na danú školu menej ľudi ako planuju tak mam záruku na jednej škole a na druhej síce sa hlási viac ľudí ale i tak myslím že prijmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov