Keby ste sa dozvedeli, že máte možnosť odletieť do vašej vysnívanej krajiny (ale nejakej trochu ďalej ako UK, USA, Austrália), že tam budete mať kde žiť a budete tam mať prácu alebo školu, budete finančne zabezpečený a mali by ste 2 dni na rozmyslenie, zb
@trdelniiiq tak áno, ale myslel som to tak, že by nebolo také jednoduché stretávať sa s ľuďmi z domu a tak, lebo ak je tvoja vysnívaná krajina Nemecko, tak to nie je také totálne vzdanie sa života doma, ako keď odletíš do Austrálie.
Lenze ak vychadzas z toho, ze by si mal aj v australii dostatok financii, nebol by ani tam problem aspon raz za 2 tyzdne navstevovat rodinu a priatelov. Pricom ked si vezmes uz len studium v cesku, tak x ludi stretava blizkych tak po 4 mesiacoch.
Jednoducho ak plati vsetko, co si hore vymenoval, je podla mna jedno ci si na konci sveta alebo niekde v grecku, pretoze jedina zmena je snad v tom, ze z jedneho bodu bude cesta trvat dlhsie ako z ineho, pritom podmienky ostanu v podstate rovnake.
Bezváhania! Aj za dve hodiny by som bola schopná sa pobaliť, nastúpiť na lietadlo a čau pa Slovensko aj všetci...omg normálne si to teraz predstavujem to by bolo také úžasné! pokiaľ by platilo toto všetko čo si napísal tak to by bol naj deň v mojom živote.
ja som to urobila a nebola to moja vysnivana krajina, nemala som zabezpecene ze tam budem mat pracu ani nic... proste som skoncila strednu, povodne som mala ist na vysku, sla som na skusky, zobrali ma uz mi trebalo ist len na zapis, mala som tu frajera a vtedy som prisla za nasimi a povedala ze nejdem na vysku ze odchadzam do anglicka...a nelutujem to a urobila by som to kedykolvek zas
Moja vysnivana krajina je Hong Kong, alebo Juzna Korea. Nepotrebujem ziadne zabezpecenia, roboty a picoviny, stacili by mi viza/povolenie na pobyt a do 5tich minut som zbaleny a odchadzam...
ďalej ako austrália? ďalej ako USA? akože neviem ako ty ale ja mám pocit že neviem čo je ešte ďalej.... a vysnívanú krajinu mám Kanadu a keby som mohla ísť s mojou drhaou tak by som šla hned to je jasné
Keby mi niekto takúto možnosť ponúkne tak neváham ani sekundu.
A ak by som tam mala vybavenú školu a mala by som dostatok peňazí, nevidím dôvod prečo by som nemala ísť, veď by som mohla raz za 2 mesiace prísť pozrieť domov
nikoho tu nemam, nemam co opustat, rodine by som nechybala, zavazky nemam, tak preco neskusit zmenu. ak by to bola moja vysnivana robota tam a krajina by bola super, tak ano.
@jessiqa ja som sa tiez teraz vratila a idem na skolu... nie preto ze by mi tam bolo zle ale preto ze tu som mala frajera a slubila som mu to ale uz sme sa aj rozisli takze som tam kludne aj mohla ostat ale tak vyskusam zas nieco nove
Nešla by som kvoli tomu že by som sa cítila previnilo že kamoši zostali tu .. načo by som tam bola sama a bolo mi dobre ked som tu je mi síce nie najlepšie ale mám aspon pri sebe ludí na ktorých s amožem spolahnúť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
nie je o com, hneď by som šiel.
ale takisto čo povedal v @6 trdelník, proste znamenalo by to pre mňa síce nie každé dva týždne, ale aspoň každý mesiac-dva mať možnosť ísť domov.
asi by som využil tie 2 dni na rozmyslenie
aj keď, dva dni je na prípravu málo. a šéfku by asi porazilo, keby som tak náhle mienila odísť.
ale neviem si predstaviť žeby som tú krajinu spoznával sám, to je hlavný problém radšej s nejakými spoločníkmi
Ale chcem pocestovať s pár blízkymi ľuďmi niekedy kus sveta a až potom si vybrať kde zostanem
Mám po mature v pláne roadtrip po Californii v autobuse s posteľami, kto sa pridá?
1. Znie to velmi nerealne.
2.nemam vysnivanu krajinu.
3. Mam tu moc problemov od ktorych nemozem ujst,kym ich nevyriesim.
4.bavi ma riesit problemy.
A ak by som tam mala vybavenú školu a mala by som dostatok peňazí, nevidím dôvod prečo by som nemala ísť, veď by som mohla raz za 2 mesiace prísť pozrieť domov