je to mnohým známe : Spravím všetko čo chcem, ak nie, tak nebudem predsa na staré kolená rozmýšľať, čo mohlo byť keby som to spravila.
Život je krátky a ja žijem len raz. Na všetky trapasy sa raz zabudne
najdôležitejšia vec akú som kedy počul a dozvedel sa ktorá sa vzťahuje úplne k všetkému ... (všetko je v pohybe a všetko sa mení)... zmenilo to uplne moj pohlad na všetko keď osm sa to dozvedel
If you’ve done at least one productive thing today, you should feel very proud and give yourself a high five. If you haven’t, you should go do one productive thing so that you can then feel very proud and give yourself a high five.
toto úplne vyriešilo približne 102% mojich životných problémov.
A občas si rada v surreálnej popolnočnej chvíľke poviem, že môžem jebať.
@nemethissan skor pristup k veci. ak si poviem ze nieco dokazem a pojdem si zatym a budem kvoli tomu makat tak to dokazem nech to je cokolvek. niekto si povie ze je nieco nemozne... a pride iny clovek co ma spravny pristup a z nemozne sa zrazu stava skutocnostou
@dconan . ano uhol pohladu....každy sme tvorcami, pochopiť v prvom rade to že možme začať písať svoj život (v myšlienkach) nasledne ho pretransformovať do reality (činom) ....ano tak kolko ludi tolko druhov nazoru...odhodlania,temperamentu,zanietenia,štastia,talentu...a ineho...vela vela s čoho vznikne výsledne zlyhanie výhra či niečo medzi tým....
@nemethissan no ja myslim ze na ten vysledok vplyva najviac aj tak clovek. dajme tomu ze mozu byt nejake okolnosti ale vo vacsine pripadov to je len a len na jeho usili
Je ich viac, a tým všetkým pozitívnym tlakom ma doviedli k dnešným pocitom a situácii, ale čo sa týka mojej milovanej filozofii života, tak je to skoro všetko od úžasného duchovného vodcu Buddhu:
,,Všetko, čo sme, je výsledkom toho,
ako sme mysleli...
Na čo myslíme,
to sa z nás snate."
a ešte jeden od Buddhu:
,,Your work is to
discover your world
and then
with all your heart
give yourself to it."
A to ma trocha vedie k tomu, že som kresťanka, ktorej sa páči Korán a obdivuje Buddhu (ale som monoteista)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Život je krátky a ja žijem len raz. Na všetky trapasy sa raz zabudne
toto úplne vyriešilo približne 102% mojich životných problémov.
A občas si rada v surreálnej popolnočnej chvíľke poviem, že môžem jebať.
prečo sklamanie?
,,Všetko, čo sme, je výsledkom toho,
ako sme mysleli...
Na čo myslíme,
to sa z nás snate."
a ešte jeden od Buddhu:
,,Your work is to
discover your world
and then
with all your heart
give yourself to it."
A to ma trocha vedie k tomu, že som kresťanka, ktorej sa páči Korán a obdivuje Buddhu (ale som monoteista)