myslim, ze doba sa meni a meni aj nas, novu generaciu. Nemyslite, ze nasa generacia vo vseobecnosti chodi malo do lesov a hor? Ludstvo odjakziva vyrastalo po boku prirody a pozorovalo ju. Dnes je situacia podla mna
Myslím si, že k tomu by mali motivovať školy, najlepšie už škôlky by mali organizovať výlety do prírody. A štát by mal podporovať rôzne tábory cez veľké prázdniny.
Aj by som dala na tvoje rady ,ale mám pocit že v meste si užjem divočiny viac než dosť. Večné boje v autobusoch s dôchodcami sú predsa len nabitejšie adrenalínom ako pozorovanie vtáctva a zbieranie buriny.
Podľa môjho názoru je vzhľadom na správanie sa ľudí dnes a ich neúctu voči všetkému živému iba šťastím, že tam nechodia tak veľa. Koľkokrát idem do lesa toľkokrát je to tam plné odpadkov po opekaní a alkoholových žúroch....
@adsy tiez sa zamyslam, ako mozu ludia takto rozmyslat.. To dokaze len clovek, ktory nema ziadnu uctu pred zivym... ach...ale to je nic oproti obrovskym firmam, na ukor ktorych mizne prirodne bohatstvo
@sadistrom chodim do prirody casto a kedze studujem to, co studujem, poznam najznamejsie rastliny, viem ich pomenovat po latinsky a aj ich zaradit do systemu (rod, druh, celad, rad, atd)... Staci?
Človek patrí do mesta nie do lesa. Les nechajte stromom, rastlinám a zvieratám nech sa môžu v pokoji vyvíjať. Jediné čo môžeme urobiť je nechať si mesto prerastať zeleňou.
Nechodte do prirody. Akorat tam po vas treba zbierat ODPAD co vam vypadol z ruk! Dnes som bola vo vojenskych lesoch a tak strasne je tam vidno ze tam clovek zavita len malokedy. Teda nemohol,do prveho jula ani nebude moct. Ani jeden odpad, spina! a preto to tam aj tak vyzera. Krasna nedotknuta priroda.
Prosiiim! Zbierajte po sebe odpad. Spaky, obaly od horaliek s tym si priroda tazko poradi!!
nemyslim ze by ludia chodili do lesov menej nez je potrebne, komu to vyhovuje ten chodi, komu nie nie, rovnako to bolo aj v minulosti si myslim. viest k tomu ludi ktory k prirode nemaju vztah sa mi zda skor nasilne a absolutne bez efektu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Aj by som dala na tvoje rady ,ale mám pocit že v meste si užjem divočiny viac než dosť. Večné boje v autobusoch s dôchodcami sú predsa len nabitejšie adrenalínom ako pozorovanie vtáctva a zbieranie buriny.
Nebojím sa že fetuješ len tomu neverím
Prosiiim! Zbierajte po sebe odpad. Spaky, obaly od horaliek s tym si priroda tazko poradi!!