Sme na osemročnom gymnáziu a máme si vybrať na budúci rok (7.ročník) jeden z týchto predmetov (v ôsmom budú všetky, okruh mám vybratý , tí čo ste tiež boli na tomto seminári, ktorý z predmetov by sme si mali vybrať? Čo sa najviac oplatí? Väčšinou si vyberajú chémiu ale niektorí to aj ľutovali tak neviem.... Nejaké rady?
prosím napíšte aj prečo. Najradšej by sme si vybrali ten najťažší predmet, každé má svoje pre aj proti len máme dilemu a do 20teho to myslím máme vybrať Ďakujem
@lenuli maturovať idem z BIO/CHE , prijimačky budem robiť so všetkých troch, a najťažší preto, aby sme si ho čo najdlhšie opakovali čím dlhšie sa tým budeme zaoberať tým lepšie pre nás, aj keď budeme nadávať ale tak.... poďakujeme si za to neskôr
Ja maturujem z Bio a Ch. Na zaciatku mi Bio prišla jednoduchšia, ale akonáhle som začal chápať chémii tak mi prišla biológia iba ako biflovačka. K fyzike nemám vzťak
@ameryka ja by som bral najviac to co ta najviac bavi a s cim chces dalej pokracovat. Neviem u nas v tretom na gympli na seminary z bio bral system rastlin, zivocichov, z chemie sa opakovala anorganicka chemia a fyziku asi nebolo dost ludi.
@ameryka jaj tak, ved hej to je rozumne tak neviem, asi by som sa rozhodla podla toho ako by som sa citila, v com mam najvacsie nedostatky...ale asi lepsia by bola fyz alebo chem, lebo tam ked pochopis tak potom to mas lahsie, staci uz len viacmenej zopakovat, bio co sa naucim,to uz do mesiaca zabudnem a mozem odznova jak keby som to nikdy nevidela
@lenuli no veď práve tá bio, sa bojím, že to pozabúdam, a keby sa to tak opakuje stále tak možno by sa mi to vrylo do pamäti na dlhšiu dobu ale v tom treťom/siedmom ročníku sa tam aj tak s dvomi hodinami týždenne moc nestihne :/:/
@ameryka hej ale zasa bio ma tu vyhodu, ze si to vies v pohode vsetko sama doma nastudovat kedze tam nie je moc co vysvetlovat, kdezto pri takej fyzike a chemii castokrat je lepsie ked ti to niekto vysvetli priamo na hodine a pochopis tomu tak skor...proste bio by som urcite vylucila a ja zasa som minuly rok (7.) mala ine seminare ako teraz v maturitnom, z ktorych aj idem maturovat, mozno mi ten rok chyba ale proste da sa
@kokosovyorech ty si sa jak odo mňa disociovala však ja som to myslela tak všeobecne na nás čo tam ideme hoci to bolo myslené ja som vedela že ty od chémii nepolavíš (btw. čítaš to, že anorganická ? )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
biola je jedina taka ze zabila by som sa az v polke septembra nie po prvej hodine
chudatka moje
Pre volím chémiu
chemia je nenormálne lahký a logický predmet
nevem jak ty ale ja som pevne rozhodnutá že chcem chemiu lebo ked si dáš bio alebo fyz budeš to lutovať