Myslíte si, že u ľudí je viac zakorenený prirodzený výber toho najlepšieho jedinca alebo ľudia viac preferujú priemer ? Osobne sa mi viac zdá, že priemerný človek je v spoločnosti najviac akceptovaný...Aký je váš názor ?
Ľudia prirodzene pekní, príťažliví, disponujúci neobyčajnými atribútmi, talentom a zručnosťami to majú podstatne jednoduchšie..
Nemyslím si teda, že by akási sivá priemernosť bola v tomto kľúčová a dominujúca..
Ludia sa rozdeluju na prilis vela skupin, spolocenskych, etnickych, nazorovych, profesnych... Navzajom sa prekryvaju a aj napriek tomu sa v kazdej preferuje nieco ine... Nikto s trochou nadhladu ti toto pre teba uspokojivo nezaskatulkuje.
Pre partnera si vyberáme to najlepšie.
Pre druhú otázku s akceptáciou priemeru je odpoveď @5 v kocke podstata veľmi, veľmi komplexnej odpovede, ktorá by vydala na niekoľko kníh.
Samozrejme že toho najlepšieho... ak by si mal zástup nápadníkov, tiež si vyberieš pre teba toho najlepšieho alebo najkrajšieho alebo nejaký prienik medzi tými dvomi ... ... Samozrejme je väčšia pozornosť na ľuďoch, ktorí vyčnievajú z davu. Napr. keď v dedine, kde celý život nikto nevidel černocha a zrazu prechádza cez prechov v centre obce, tak všetci naňho čumia
Prirodzene si ľudia volia to najlepšie. ono to je tak aj vo svete rastlín a aj vo svete živočíchov. Priemer je dôležité len pre úzke skupiny vládnucich vrstiev, kde žiadna z týchto vrstiev nesmie dovoliť, aby niekto vybočoval z priemeru, pretože tým pádom by sa stala vládnuca vrstva nahraditeľnou a to by ju prirodzene ohrozovalo.
Definuj "najlepsi jedinec" a definuj "priemer".
Btw takto to vobec nefunguje, tychto strategii ohladom vyberu partnera je milion a u kazdeho druhu sa uplatnuje viacero, takze to vobec nemozes zovseobecnit na celu ludsku populaciu, to je proste hovadina.
@lafiziq vieš ukazovať sa komusi je na dve veci.... radšej si doprajem sám, načo sa mám ukazovať. pamätám si, že keď som si kúpil auto, tak ma dokonca vypočúvali retardi na polícii. lebo dáky jebo ma udal. vidíš. niekto závidí aj muchu na nose hehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nemyslím si teda, že by akási sivá priemernosť bola v tomto kľúčová a dominujúca..
Pre druhú otázku s akceptáciou priemeru je odpoveď @5 v kocke podstata veľmi, veľmi komplexnej odpovede, ktorá by vydala na niekoľko kníh.
Btw takto to vobec nefunguje, tychto strategii ohladom vyberu partnera je milion a u kazdeho druhu sa uplatnuje viacero, takze to vobec nemozes zovseobecnit na celu ludsku populaciu, to je proste hovadina.