Mam 17 rokov a dost blbi problem pre mna......Nie a nie si zniekym pokecat mam aj malo kamaratiek vlastne iba jednu ozajstnu a aj ta je daleko odmna a blizkosi same falosne.......a na takychto strankach a aj na pokeci si nemam skym kecat lebo kazdy chce f
Jezis klud, taketo stavy maju vsetci...tak si pis s ludmi ktory tiez nemaju fotku...alebo proste len hladaj, hladaj a hladaj nic ine neostava lutovanim nic nedosiahnes len sa viac potopis.
preco sa vacsinou stretavam s tym, ze urazate zakladatela temy? co si furt robite zle ste jak male decka co sa doma nudia tak idu rypat do ostatnych, ona myslela, ze najde niekoho kto by ju pochopil.....
2,súhlasím ľutovaním samej seba nič nedosiahneš...iba ak to že sa budeš neznášať a to predpokladám že nechceš nie?teš sa zo života a ber ho taký aký je a buď sama sebou
Ja mávam tiež takéto stavy,ale tak už ma omrzelo sa stále ľutovať...ja mám tiež len pár kamošiek s ktorými chodím von a stačí mi to...a tiež si tažko nájdem chalana a tiež si pomaly nikde s nikým nepíšem...ale tu na birdzi hej lebo tu sa dá aspoň diskutovať vo fórach
12-mno tak mne v takýchto veciach nepomohli pretože som zatiaľ ani nepotrebovala...ale keď som si chcela povedať svoj názor,alebo s niekym pokecať tak sa to dalo....a mala som jedno fórum a neodpísal ma nikto...
jo, to je chyba sebavedomia, ako Pawlo hovori. mas problem nadviazat "znamost"...atd atd...rozpravaj sa sama so sebou pred zrkadlom, aspon uvidis, ako sa tvaris, naucis sa spravne artikulovat, atd atd..
Ide o to, ze si este nestretla tych spravnych ludi ci uz ide o kamaradky alebo o chalanov. A zober si to tak, ze ked si s tebou nechceli pisat po tom ako uvideli ako vyzeras, to znamena ze im ide viac o tu vonkajsiu ako vnutornu krasu a to ti potom nemusi byt vobec luto ze si s tebou prestali pisat. Skus viac chodit do spolocnosti ako na net, casom urcite na niekoho natrafis...
to bude asi tym, ze hladas na nespravnych miestach ... na pokeci? ..boze moj, ved tam ide skoro kazdemu len o sex! tam urcite nikoho na kecanie nenajdes .. a mozno je problem v tom, ze moc hladas ..nechaj to tak ..bud sama sebou a nesnaz sa za kazdu cenu hladat kamosov ...lebo moze sa stat, ze to ti ludia budu vnimat tak, ze sa im vnucujes .. urcite mas nejake zaujmy/konicky ..venuj sa im ... a neboj casom najdes nejaku spriaznenu dusu
Ja tento problem poznam tiez dost doverne. A myslim ze vela zranenych ludi ma problem so vztahmi vseobecne. Ale suhlasim ze lutovat sa nie je riesenie. A chybu treba zacat v sebe...a to je to tazke (poznaam) Ale nepaci sa mi ked to ludia hned odsudia.
no áno, súhlasím so Zuzkou88, mohla by si si nájsť nejakú činnosť novú, klasické postupy ako nemyslieť na tieto okolnosti, a myslím, že tí správni ľudia si ťa nájdu sami, si vezmi že sú ľudia, ktorí majú tento problém, berú ho s humorom, to je ešte v poriadku, ale poznám také prípady, keď vyjadrujú akýsi protest proti zlým rečiam prehnanou sebavedomosťou, a to tiež nie je ktoviečo, lezie to na nervy, neprirodzené a títo ľudia sú aj viac hypersenzitívni, buď rada aj preto, že si si nezvolila túto cestu, ani si ju nevoľ, a mimochodom, vždy je aj dobré navštíviť psychológa, ale ja vravím, že je dobré si pokecať s ľuďmi staršími, ktorí sa vyznačujú nejakými zaujímavými vlastnosťami, mohli by ťa inšpirovať
no a vlastne tí niektorí ľudia s prehnanou sebavedomosťou tu vložili zopár svojich hlášok aj, takže tak asi, oni si myslia, že sú bezproblémoví, tvária sa tak, veční optimisti...aj ja som optimista, ale nebudem taký egoista a provokovať ľudí, ktorým treba trošku venovať trpezlivosti...dôkaz pseudosebavedomých ľudí, že aj tak nevedia prekonávať nič a podliehajú aktuálnej nálade
...aj take veci sa stavaju,a neda sa nic ine,len pracovat na svojom sebavedomi....a ono to pride,ver mi,luciamicu,chce to len jednu spravnu kamosku,ktora ti doda sebavedomie,a potom to uz ide samo,aj ked tu kamosku stratis,sebavedomie ti zostane....
citas si vobec tuto diskusiu???ktoru si sama zalozila???
ja si myslim zeby si sa mala viac uvolnit, menej to riesit..a pojde to samo..nesustred sa na druhych co si myslia...ale dolezite je co si ty myslis..urcite sa s nimi za kazdu cenu neztotoznuj..bud sama sebou..a bude to fajn..
moja, ja si ta pamatam, uz som ti aj pisala v inej diskusii ale ja uz vazne neviem ako ti viac pomoct...aj ked by som velmi chcela... a niktore z tych nazorov tu si prosim nevsimaj...
Zipporah to cele velmi pekne vystihla ale urcite sa skus porozpravat aj s tym psychologom, mozno ti bude vediet poradit lepsie ako my tu na fore...
Skús si nájsť nejaké koníčky, napr pri športe sa možeš zoznámiť s novými ludmi, napr volejbal alebo možeš skúsiť hoci aj karate, alebo napr výtvarnu... hlavne sa nezatváraj doma, to ti nepomože.
konicky nemam aspon o otm neviem zeby ma nieco bavilo tak aby som sa tomu venovala dlhodobo.........vy to aj tak nechapete tu v tejto domacnosti ked fotrik ublizuje psychysky aj fyzicky....nedokazem zit bez toho aby som sa mala niake sebavedomie aby som sa tezila zo zivota.....ja nedokazem ist ani sama von sa prejst co sa tak hambim za seba
Podla toho vsetkeho co pises, tak si naozaj myslim, ze by si mala skusit vyhladat aj odbornu pomoc. A najma ak je pravda to o tom ublizovani, tak my ti tu len tazko mozeme nejako poradit...to su prilis vazne veci. Staci len aby si to vyskusala, potom sa mozes sama rozhodnut...
Mala by si sa zo zivota tesit...si mlada, pekna, prezivas najkrajsie roky svojho zivota nemozes sa cely cas len trapit, obvinovat sa, mysliet si ze ta nic na svete nebavi, ze ta nikto nema rad, urcite sa najdu ludia, ktorym na tebe velmi zalezi... Neboj, som si ista ze objavis vela veci, pre ktore sa oplati zit, ale najskor treba odstranit tu prvotnu pricinu. Musis zacat mat rada najma samu seba a to ostatne neskor pride samo, uvidis
tak ako vnímaš ty seba, tak ťa budú vnímať aj druhí, takže si to dobre zapamätaj, či ti to naozaj stojí za to strácať čas sebaľútosťou, ktorého sa samozrejme nezbavíš z jedného dňa na druhý, to je v poriadku...čo sa týka otca, riešila by som to cez mamu, niekoho iného z rodiny, a ak nie, tak cez pedagóga, školského psychológa
Luciamicu:Uprimne chapem tvoje problemy a snad ta potesim ak ti poviem ze sa vyriesit daju.Ak sa uz s nimi nedokazes konfrontovat,skus ist napriklad za psychologom,ten by ti urcite vedel poradit.Alebo sa stretavaj napriklad s krestanskou mladezou.Mozno ti teraz budem pripadat ako svatuskarka,ale tito ludia su nanajvys skvely,maju dobry pohlad na zivot a aj motivaciu-Boha.Som si ista,ze by ta medzi seba zobrali-ak mate vo vasom meste dake pastoracne centrum alebo nieco podobneho razenia,skus sa tam aspon raz pozriet.Hanbit sa za seba tiez nemas preco,pretoze urcite v niecom vynikas,o com tvoje okolie mozno nema paru,no nesiaha ti ani po paty.Proste si to ty a ty si original.Si jedinecna ako kazdy z nas.A ver mi,ze pre niekoho si aj velmi potrebna.Taky clovek raz pride a potom pochopis.Zatial ti zelam vela stastia
. Insanebutalive .......pisesm ako moja jedina kamaratka ta tiez je veriaca viac nez ja.....
ja byvam v dedine takze meste nebyvam a tu v okoli nic takeho neni az v pb a tam ma nasi nepustia a ja vlastne ani tam nechcem ist ona mi o tom rozprava ake to tam je aj ma poznavala na ich tabor no odmietla som to.....
ja sa za vynimocnu nepovazujem len za otravnu babu zo tu je navysi
Zipporah ...........momentlane som zobrala do ruk sikanu co som mala v skole takze ucitelia maju problemi skor s chalanmi ako so mnou.......
ja aj tak nemozem ist psycho...nasi mi to nedovolia ja som ich poskok ja nemam svoj nazor pri nich nemozem ho mat ja robim co povedia a dufam ze ma nezbiju alebo nenadaju zato ako to bolo spravene
Luciamicu,preco si to odmietla,ked ta este aj pozvala?Coho sa bojis?Nemas co stratit,iba ziskat.
Ty sa za vynimocnu nepovazujes len za otravnu babu co je tu navyse?Potom ti poradim-zmen svoj pohlad na seba.100percentne mas aj nejake kladne stranky.Kazdy z nas ich ma.Moznoze si nadpriemerne inteligentna,skromna,spravodliva...Taky tiez nie je hocikto.Ak chces,aby si sa zmenila v ociach inych,musis sa najprv zmenit v tych tvojich.Taka,za aku sa mas ty,ta maju aj ostatny.Taakze-pesimizmus za hlavu,zober tu tvoju najlepsiu kamosku a niekam si vyrazte!
treba si uvedomiť, že ty rodičov nezmeníš už v tomto, lebo zrejme nemajú potrebu ťa chápať, z toho čo píšeš...veeeľmi dobre, viem o čo ide, moja najlepšia kamoška má podobné problémy, len pracovať pracovať, celý život len makala, ty seba však môžeš zmeniť a to už čoskoro, najhoršie sú problémy v rodine, to viem, ak sa raz nedá niečo zmeniť, a je to beznádejné, treba sa zamerať k zmenám týkajúcim sa teba, a to znamená rýchlo sa osamostatniť, robiť pomalé kroky k tomu...to sa týka rodiny, čo sa týka spoločenských vzťahov, vážne, čo si napísala, že si na nič na tomto svete, to je už klišé, nenaleť mu...v živote potrebuješ nadobudnúť nadhľad nad ľudmi, ktorí ti dávajú tento pocit, lebo ty sama si ho nevyvolávaš, to tie druhé svine, tak ich ja označujem...zákerné, vždy tu budú, kedysi dávno som mala na základke peklo zo živote...a dnes? všetko sa zmenilo, u mňa samozrejme, pretože ty ľudí nezmeníš....predstav si, že aj dnes stretávam podobné hovädá, ako na základke, a je to ešte horšie a mám to už v pi.. držím palce, hlavne aby si si našla dôležitý bod, ktorý ťa posunie v sebavedomí vyššie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ja mávam tiež takéto stavy,ale tak už ma omrzelo sa stále ľutovať...ja mám tiež len pár kamošiek s ktorými chodím von a stačí mi to...a tiež si tažko nájdem chalana a tiež si pomaly nikde s nikým nepíšem...ale tu na birdzi hej lebo tu sa dá aspoň diskutovať vo fórach
toť koniec mojej prednášky
3. to bolo dosť hnusné...
ale ako vážne to myslím, pes je náhodou super nalákaš naňho aj kamarátov
treba si len trocha veriť...
ona ma aj city!
nielen lovecky instinkt!
myslím, že praví ludia prídu sami
Určite si potrebná....možno len trochu počkáš....a bude fajn ...
Každý na tomto svete má zmysel .
28.
27. Jouky - Ano ja sa mam o com s kaktusom rozpravat
...aj take veci sa stavaju,a neda sa nic ine,len pracovat na svojom sebavedomi....a ono to pride,ver mi,luciamicu,chce to len jednu spravnu kamosku,ktora ti doda sebavedomie,a potom to uz ide samo,aj ked tu kamosku stratis,sebavedomie ti zostane....
citas si vobec tuto diskusiu???ktoru si sama zalozila???
a ak nemas chalana, ver mi, o nic neprichadzas...ja tiez nemam a som rada...bez nich je lepsie
Zipporah to cele velmi pekne vystihla ale urcite sa skus porozpravat aj s tym psychologom, mozno ti bude vediet poradit lepsie ako my tu na fore...
Mala by si sa zo zivota tesit...si mlada, pekna, prezivas najkrajsie roky svojho zivota nemozes sa cely cas len trapit, obvinovat sa, mysliet si ze ta nic na svete nebavi, ze ta nikto nema rad, urcite sa najdu ludia, ktorym na tebe velmi zalezi... Neboj, som si ista ze objavis vela veci, pre ktore sa oplati zit, ale najskor treba odstranit tu prvotnu pricinu. Musis zacat mat rada najma samu seba a to ostatne neskor pride samo, uvidis
Luciamicu:Uprimne chapem tvoje problemy a snad ta potesim ak ti poviem ze sa vyriesit daju.Ak sa uz s nimi nedokazes konfrontovat,skus ist napriklad za psychologom,ten by ti urcite vedel poradit.Alebo sa stretavaj napriklad s krestanskou mladezou.Mozno ti teraz budem pripadat ako svatuskarka,ale tito ludia su nanajvys skvely,maju dobry pohlad na zivot a aj motivaciu-Boha.Som si ista,ze by ta medzi seba zobrali-ak mate vo vasom meste dake pastoracne centrum alebo nieco podobneho razenia,skus sa tam aspon raz pozriet.Hanbit sa za seba tiez nemas preco,pretoze urcite v niecom vynikas,o com tvoje okolie mozno nema paru,no nesiaha ti ani po paty.Proste si to ty a ty si original.Si jedinecna ako kazdy z nas.A ver mi,ze pre niekoho si aj velmi potrebna.Taky clovek raz pride a potom pochopis.Zatial ti zelam vela stastia
ja byvam v dedine takze meste nebyvam a tu v okoli nic takeho neni az v pb a tam ma nasi nepustia a ja vlastne ani tam nechcem ist ona mi o tom rozprava ake to tam je aj ma poznavala na ich tabor no odmietla som to.....
ja sa za vynimocnu nepovazujem len za otravnu babu zo tu je navysi
ja aj tak nemozem ist psycho...nasi mi to nedovolia ja som ich poskok ja nemam svoj nazor pri nich nemozem ho mat ja robim co povedia a dufam ze ma nezbiju alebo nenadaju zato ako to bolo spravene
Ty sa za vynimocnu nepovazujes len za otravnu babu co je tu navyse?Potom ti poradim-zmen svoj pohlad na seba.100percentne mas aj nejake kladne stranky.Kazdy z nas ich ma.Moznoze si nadpriemerne inteligentna,skromna,spravodliva...Taky tiez nie je hocikto.Ak chces,aby si sa zmenila v ociach inych,musis sa najprv zmenit v tych tvojich.Taka,za aku sa mas ty,ta maju aj ostatny.Taakze-pesimizmus za hlavu,zober tu tvoju najlepsiu kamosku a niekam si vyrazte!