tak toto mame my zeny velmi az nadpriemerne tazke a aj mna tato udalost velmi zasiahla....a som srdecne vdacna ze niekto zacal pisat o tejto zahambujucej diskusii.....nepokonzultujeme o tom????
tak v tomto mate vazena pani priam neuveritelnu pravdu...tato alarmujuca sprava(ako ste prave povedali ma zo strany mojho partnera velmi sokovala a myslim si ze je to velmi nehygienicke priam nechutne-prepacte za ten nechutny vyraz
suhlasim svamy.ono sa to vsedko zacala pred niekolkymi tyzdnami,ked som si na miesto supstantyvneho pohodlia na zachode nasla len zltu skrvnku.pohorsilo ma to,no este som to nepokladala ako problem kt. by stal za zmienku.no teraz.nezvladam viac tuto situaciu
Preco by sme my mali zdvihat misu? JA hovorim ze ju vy vzdy davajte dole, to je postoj proti postoju. Nam vadi ked je misa dole, vam vadi ked je misa hore. Ale jediny koho to sere ste vy - tak kde je problem? Si ju tam davajte samy
Taketo jebnute problemy by sa mali riesit u psychiatra
ach keby len tie dve holky poznali vyznam tych vsetkych slov ktore pouzili, a keby mali aspon nejake opravnenia aby mohli tak zavaznu temu rozoberat objektivne a politicky korektne. ano, som chlap a stim do hajzla, obcas ho aj obserem a pritom prejavujem nesputanu radost, priam sadisticko sexualne vzrusenie... hlavne pohlad na zenu co potom do hajzla leje kadejake chemikalie a nadava ze "kto to zas k*rva vsetko zasral". a co sa tyka samotnej dosky, je to otazka zvyku.
toto je jedna z poslednych veci co v zivote chcem riesit........vy fakt nemate ine problemy???? toto je to najhorsie co prezivate??? potom mate uzasne zivoty..... myslim ze kazdeho viac trapia ine veci ako hajzlove dosky.....
@6 lebo Ta zahanbuje, ze si sa v nej sam nasiel? PÁNI, TA VEC, CO DRZITE V RUKE, KED STE NA WC, NIE JE TAKA DLHA, AKO SI MYSLITE, PRETO CHODTE ESTE O KROK BLIZSIE (ako raz niekto mudry uz povedal).
Mne sa zdá, že ona to myslela tak, že aj jej partner má dosku vždy dole, aj počas vykonávania tej akcie, teda keď sa mu podarí netrafiť tak je doska celá ...
tak mily februar svoje prijeb...reci si nehaj pre niekoho ineho...nas to nezaujima a sam vidis ze su tu aj ludia ktory toto forum normalne okomentuju tak tu nesekaj cava chod do p....
papa....cmuk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Taketo jebnute problemy by sa mali riesit u psychiatra
ja ten ony poklop uplne zatvorim a aj splachnem (ale to hadam kazdy a si potom aj ruky tym nasim novym aromaticko vonavym mydlom umyjem
Mne sa zdá, že ona to myslela tak, že aj jej partner má dosku vždy dole, aj počas vykonávania tej akcie, teda keď sa mu podarí netrafiť tak je doska celá ...
papa....cmuk