Mám dosť veľký problém začleniť sa do akéhokoľvek kolektívu. A teraz idem na strednú, chcela by som od vás pomoc. V triede nás bude asi 34 takže spolužiakov bude veľa tj, nebudem asi so všetkými mega kamoška ale chcela by som ich aspoň pár... Ďakujéééém
btw. dam ti jednu radu: hlavne sa nepretvaruj/nebud pokrytec.ak ta niektori nebudu chciet prijat medzi seba za to aka si tak je to v prvom rade ich problem a nie tvoj.a pravde medzi 34 nie je mozne aby si si niekoho nenasla
@7 ... aj ja tak planujem .. ou nie, ved ja som stale taka ... ale ako aj ja sa obavam, ze sa nebudem mat s nimi o com bavit ... somnou je to niekedy dost komplikovane ... a kym ma ludia nespoznaju si myslia, ze som fest ticha ... ale musim to zmenit
aj ja som sa toho dosť bála, no našla som úžasných ľudí, ktorí mi prirástli k srdiečku a snažila som sa čo najviac usmievať, myslieť pozitívne a hlavne byť sama sebou a na základnej sme si zo srandy navzájom hovorili "strč sa, debil.." a podobne, ale na strednej som sa naučila väčšej láske
Tiež som taká bola, na strednej sa to našťastie zlepšilo a ako idem teraz na výšku, tak poznám zrazu nejako veľa ľudí, už mi nerobí problém niekoho len tak osloviť a dať s ním reč, aj keď som ho v živote nevedela
hlavne nebuď niekde sama v lavici zašitá .. ak si hned zo začiatku nenájdeš niekoho s kým sa skamarátiš, pridaj sa ku kolektívu sama a niečo aj rozprávaj nebuď ticho no viem čo prežívaš ja som si tým prešla minulý rok a asi 2 týždne mi trvalo kým som sa s niekym ako tak poriadne zoznámila prvé týždne sú najhoršie lebo to sa iba zoznamujete .. no ja som mala na tom blbé to že v mojej triede sa už skoro každý s každým poznal a ja nikoho :/ ale ak v tej tvojej vás bude viac takých ako ty tak to máš lepšie
tiež som bola na zakladnej mimo,, na strednej som si hned v prvý den vytipovala jednu babu ktora tam nikoho nepoznala tak som si prisadla a už to išlo... pridalo sa k nam potom ešte jedno dievča a boli sme nerozlučitelná trojka celé 4 roky
@dandybrendy ja vôbec neviem ja máám proste takú povahu že sa dám do reči na ulici hoc aj s 50 ročnou babkou pre mňa je byť ticho normálne trest proste musím stale rozpravať ako nehovorím aj ja mám učitu formu strachu ale skor s toho že čo ked im budem liezť na nervy?
@momina223 ja to mám tak že keď už som s kamoškou ale takou že fest dobrou tak kecám nonstop ale s cudzími ľuďmi vôbec neviem o čom sa mám rozprávať... to je druhý problém... viem že by som mala dať nejakú tému aby sme kecali ale ja fakt nwm o čom... :?:
a ešte niečo... viem že aby si ma obľúbili mala by som byť ochotná, pomáhať, deliť sa ale ja to robím a začnú ma využívať... a toho sa tiež bolím... ako mám pomáhať bez toho aby ma využívali??
@dandybrendy ja fakt neviem. Proste som si pobedala že tak nič nedosiahmem keď budem taká tichá a začala som sa baviť s pár ľuďmi a postupne som rozširovala ten okruh....
@bambinoo ja som nie praveze taká. Ako hej pomôžem ale zase nie hoci komu. Keď o niekom viem že tento je somar ktory iba využíva na úlohy alebo čo tak mu do oci poviem že nie nedám ti to či sa mu to už páči alebo nie. Praveze keby si ochotná az no tak si pis že ťa v živote. nezoberu medzi seba. Budú ťa len využívať a tváriť sa že sa kamaratiteaj keď to tak nebude. Proste sa prekonaj buď sama sebou a to príde samo nejak len nesmieš byť ticho. A vyuzi že sa nepoznáte. My sme sa aj na prijímačkach zo spolusediacim rozprávali že skqde sme a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Vacsina ludi zo strednej aj zo zakladnej,ma uz vobec nezaujima.
Ani som si tam nenasla nikoho,max. nejakych znamych.
@momina223 obdiv tebe, ako to robíš, dievča?!
@bambinoo ja som nie praveze taká. Ako hej pomôžem ale zase nie hoci komu. Keď o niekom viem že tento je somar ktory iba využíva na úlohy alebo čo tak mu do oci poviem že nie nedám ti to či sa mu to už páči alebo nie. Praveze keby si ochotná az no tak si pis že ťa v živote. nezoberu medzi seba. Budú ťa len využívať a tváriť sa že sa kamaratiteaj keď to tak nebude. Proste sa prekonaj buď sama sebou a to príde samo nejak len nesmieš byť ticho. A vyuzi že sa nepoznáte. My sme sa aj na prijímačkach zo spolusediacim rozprávali že skqde sme a tak.